Foto: Danique Hosmar toont haar fabelachtige figuurtje in piepklein zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Danique Hosmar is helemaal klaar voor de zomer. Ze heeft een prachtige foto gemaakt in een piepklein jurkje.

Danique Hosmar heeft zomer in haar bol in piepklein jurkje

Hoewel de Lente pas net begonnen is en de dagen in Nederland nog echt wel koud kunnen zijn, heeft Danique Hosmar de zomer in haar bol. De knappe blondine heeft een zeer bijzondere foto geplaatst op haar Instagram waar iedereen het wel warmer van zou moeten krijgen. De aantrekkelijke blondine heeft namelijk een van haar meest piepkleine jurkjes aangetrokken. En die staat haar natuurlijk geweldig. Danique weet een hoop los te maken met haar kleine jurkje. De prachtige blondine ziet er natuurlijk prachtig uit in het kledingstuk. Maar omdat het zo klein is, krijg je gelijk een hoop mee van het lichaam van de prachtige influencer. En wat voor een lichaam is het ook. Het is duidelijk dat Danique goed voor zichzelf weet te zorgen, want ze heeft een prachtig lijf.

Lees ook: Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Zelfs met mooi uitzicht is Danique het meest leuke op de foto

Danique bevindt zich op een zeer tropische locatie. Maar zelfs op een locatie als deze, is het mooiste uitzicht op de foto gewoon Danique. De knappe blondine weet wel hoe ze goed een kort jurkje moet dragen. Het vrolijke kledingstuk wappert in de tropische wind, terwijl Danique verleidelijk aan het poseren is. De prachtige blondine lacht er ook nog even onschuldig bij om de foto compleet te maken. Er waren maar weinig momenten waarop Danique er zo verleidelijk uit zag als op deze foto. Het kiekje is dus absoluut het delen waard. Op de foto’s die erna komen, die je ziet als je in de post naar rechts gaat, deelt Danique haar planning voor de week. En daardoor weet je gelijk waarom ze er zo goed uit ziet.

Danique Hosmar traint als een bezetene

De knappe blondine heeft een ongelooflijk goed lichaam, maar dat heeft ze natuurlijk niet zomaar cadeau gekregen. Ze heeft dat ontzettend knappe lijf, omdat ze er enorm hard voor heeft getraind. Dat doet ze nog steeds, om ervoor te zorgen dat haar lichaam er ten alle tijden geweldig uit blijft zien. Je ziet het ook op een van de foto’s die Danique deelt. Daar heeft ze ook flink de smaak te pakken en is ze de sportschool ingedoken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Danique Hosmar bereikt mijlpaal

De knappe blondine heeft weer een mijlpaal bereikt in haar leven. Ze is namelijk recent 21 jaar geworden. En dat moest natuurlijk even gevierd worden met een mooie foto en een kleine vakantie. Danique heeft het momenteel heel erg naar haar zin. Het is de vraag wanneer de blonde influencer weer terug komt. Maar ze zal iedereen voorlopig op de hoogte houden met haar mooie foto’s. Dat is Danique haar cadeautje aan de wereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...