Foto: Danique Hosmar draagt zo min mogelijk tijdens tropische vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar heeft weer een spannnede foto gedeeld met haar volgers en die vinden dat natuurlijk meer dan prima. De mooie vormen van Danique staan er goed op. 

Op haar rug liggend maakt Danique Hosmar een mooi plaatje

Danique Hosmar staat wel bekend om haar prachtige foto’s. De knappe influencer weet als geen ander hoe ze de meest spannende plaatjes online moet zetten. En haar volgers zijn haar daar natuurlijk altijd erg dankbaar voor. Wat zouden zij ook moeten zonder de plaatjes van Danique. Dat hoeven ze zich gelukkig niet vaak af te vragen, want Danique post zo vaak ze maar kan een leuke foto voor haar volgers. Ook deze keer is het weer raak. Danique ligt er verleidelijk bij als ze dit mooie plaatje weet te maken. De prachtige influencer weet er wel weer een spannend feestje van te maken.

Lees ook: Video: Danique Hosmar laat iedereen meegenieten van verschrikkelijk strak broekje

Danique gaat wel heel schaars gekleed voor nieuwe shoot

Danique Hosmar heeft natuurlijk regelmatig een leuke fotoshoot op de planning staan. En dat levert altijd de meest spannende foto’s op. Die deelt ze gelukkig met de hele wereld. Maar Danique weet er wel altijd een extra groot feestje van te maken. En dat doet ze door zo min mogelijk aan te trekken op de foto. Zo weet Danique haar kiekjes net even dat beetje extra verleidelijk te maken wat haar volgers graag willen zien. En die vinden dat toch een partij leuk. Danique ziet er natuurlijk in haar kleine pakjes ook gewoon bijzonder goed uit. Haar prachtige vormen komen flink goed naar voren op de foto. En dat merk je wel.

Danique Hosmar deelt spannende workout met de wereld

De reden dat Danique Hosmar er zo goed uit ziet is dat ze continu aan zichzelf blijft werken. En dat merk je wel aan al die prachtige fitness video’s die Danique maar blijft plaatsen. Maar deze keer staat Danique niet in de sportschool. Ze heeft een andere locatie gevonden om haar ding te doen. En dat is tussen de palmbomen. Daar kan je natuurlijk ook niet zomaar een sportbroekje aan doen. Dus heeft Danique haar meest leuke pakjes uit de kast getrokken. En in de tropische omgeving gaat Danique bezig met haar oefeningen. Danique zorgt ervoor dat ze een flinke training achter de kiezen heeft voor ze weer haar normale kleding aantrekt. En een sportende Danique ziet er natuurlijk erg leuk uit.

Met haar filmpjes en foto’s maakt Danique veel mensen blij

Als er iets is wat Danique Hosmar erg goed in de vingers heeft, dan is het wel het maken van spannende filmpjes en foto’s. En dat talent lijkt ze maar vaak genoeg in te willen zetten. Er staan inmiddels meer dan genoeg van dit soort filmpjes en foto’s van de knappe blondine online. Maar voor Danique is het nog niet genoeg. Ze weet hoe blij mensen worden van haar prachtige plaatjes. En dus doet ze haar best om elke dag een nog betere foto te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!