Foto: Dampende Gwen van Poorten kleurt rood na enorme inspanning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten heeft het ontzettend heet na een heftige inspanning. De presentatrice heeft er zelfs knalrode wangetjes van gekregen.

Gwen van Poorten heeft het bloedheet na inspanning

Het is wel duidelijk dat Gwen van Poorten hartstikke sportief is en veel bezig is met haar gezondheid. Zo heeft de presentatrice natuurlijk ook haar eigen platform genaamd ‘Met zijn alle’. Op dit platform wil Gwen iedereen die maar wil helpen met mentale gezondheid en bewegen. Zo is Gwen natuurlijk zelf wel het goede voorbeeld, doordat ze ook erg in vorm is. Wie Gwen al langer volgt weet dat ze niet altijd alleen maar aan haar gezondheid en fit zijn dacht. Zo heeft Gwen ook veel gefeest en geëxperimenteerd, maar nu is ze al heel lang altijd nuchter op feestjes. Daarom heeft Gwen nu wél de energie en tijd om flink te gaan sporten. Met als resultaat flinke rode wangen zoals op onderstaande foto te zien is. Gwen noemt het haar sportgezicht en vindt het zelf erg cute. Daarbij zitten Gwen haar bruine haren ook volledig door de war. Het moet wel een intense work-out zijn geweest dat Gwen er zo uitziet naderhand.

Gwen van Poorten na inspanning

Gwen van Poorten gaat dansfeestje geven

Nu Gwen van Poorten dus niet meer drinkt of andere middelen nuttigt, betekent het nog niet dat ze saai is geworden. Zo geniet de brunette keihard van feestjes en leuke sociale activiteiten. Ook kan Gwen waarschijnlijk aardig goed dansen. Al deze factoren hebben er waarschijnlijk voor gezorgd dat de presentatrice nu met een nieuw project is gekomen. Zo deelt Gwen onderstaande video waarin ze fanatiek vertelt over iets nieuws. Wel blijft Gwen nog een beetje geheim over wat dit nieuwe project precies zal inhouden. De brunette vertelt enthousiast dat ze heel leuk nieuws heeft voor mensen die houden van dansen en ook van estatic dance. Dit is een vorm van dansen die heel erg vrij is. Zo wordt het vaak op bloten voeten uitgevoerd en laat je jezelf helemaal meevoeren met de muziek. Het is een soort manier van dansen en bewegen op een vrije manier. Wellicht heeft Gwen dit stiekem zelf veel gedaan afgelopen tijd. Het Instagram account dat Gwen deelt heeft verder nog geen informatie. Er staat enkel dat er een eerste event komt in juni. Ook staat er bij dat het gaat om breathwork en estatic dance. Gwen maakt haar volgers dus erg nieuwsgierig voor wat er komen gaat.

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten draagt overduidelijk geen broek op deze spiegelselfie

Gwen van Poorten slurpt oesters naar binnen

Eén van Gwen van Poorten haar favoriete plekken in de hele wereld is de stad New York. Zo is de brunette er al vele malen geweest en wil ze nog veel vaker naar de stad toe. Omdat Gwen zo ervaren is in New York deelt ze regelmatig foto’s en video’s met tips voor haar favoriete plekken om te eten en drinken. Dit keer gaat Gwen oesters naar binnen slurpen. Deze plek is te vinden in het bekende Grand Central Station. Hier zit een speciaal oester restaurant waar je volgens Gwen heerlijke verse oesters kan eten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!