Foto: Gwen van Poorten draagt overduidelijk geen broek op deze spiegelselfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten heeft weer eens een leuk spontaan plaatje gedeeld, maar ze lijkt alleen geen broek aan te hebben. 

Knappe presentatrice Gwen van Poorten moet het doen zonder broek

Gwen van Poorten houdt van de band die ze heeft met haar volgers. En dus vindt ze het belangrijk om hen af en toe ook persoonlijk aan te spreken. Dat doet ze door middel van een ontzettend leuke foto in de ochtend. Op die foto wenst Gwen iedereen al een leuke dag toe. Maar er is wel een dingetje met de foto aan de hand. Zo heeft Gwen van Poorten op het desbetreffende plaatje helemaal geen broek aan. Ze is gehuld in een groot shirt dat tot ongeveer haar dijen hangt. Daardoor zie je natuurlijk niet hel veel van de knappe brunette, maar het geeft wel een wat intiemer beeld dan je meestal ziet van de presentatrice.

Lees ook: Gwen van Poorten duikt ineens op met foto in badpakje

Gwen van Poorten laat warrige look zien aan volgers

Meestal dan heeft Gwen van Poorten wel een goede grip op haar foto’s. Zo weet ze altijd de juiste kleding aan te doen en de juiste houding aan te nemen om enorm verleidelijk over te komen. Maar voor de foto die ze nu plaatst, koos Gwen voor een iets spontanere look. Het lijkt er namelijk op alsof ze net uit bed komt, en waarschijnlijk is dat ook zo. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze er verkeerd uit ziet met deze look. Gwen is ook gewoon al leuk genoeg van zichzelf en dat kan je wel zien op de meeste van haar foto’s. Dus zelfs met een ‘just out of bed’ look, ziet de brunette er erg aantrekkelijk uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door METZNALLEN (@metznallendepodcast)

Als Gwen eenmaal wakker is, dan is het tijd voor yoga en meditatie

De knappe presentatrice heeft zich inmiddels wel opgeworpen als het boegbeeld van mental health. Gwen is dan ook een groot voorstander van ontspanning en meditatie. Genoeg rust vindt de knappe presentatrice ontzettend belangrijk. Dat merk je ook wel, want Gwen deelt met haar volgers ongelooflijk veel tips and tricks om je hoofd leeg te maken en je volledig te focussen op het hier en nu. Al zullen de meeste van Gwen haar fans daar wat moeite mee hebben na het zien van al die verleidelijke foto’s die de presentatrice plaatst op haar Instagram account.

Gwen van Poorten maakt mannen helemaal wild

Met al haar verleidelijke foto’s weet Gwen van Poorten de meeste mannen van Nederland helemaal wild te maken. En dat is toch wel redelijk bijzonder. Want telkens wanneer Gwen een foto online zet krijgt ze daar bijna meteen een positieve reactie op. Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland die zo geliefd zijn als deze presentatrice. En met zo’n prachtig lichaam en fantastische mindset is er ook veel om van te houden. Gwen van Poorten wee zichzelf dus bijzonder geliefd te maken met haar prachtige en wilde foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...