Foto: Claudia de Breij blikt terug op onwaarschijnlijke samenwerking

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Claudia de Breij blikt terug op een wel heel bijzondere samenwerking. Met  zanger Waylon deed ze zes jaar geleden dit optreden.

Zes jaar geleden maakte Claudia de Breij samen met Waylon een wel heel bijzonder liedje. En daar kijkt Claudia al die jaren later en miljoenen hits verder, nog even rustig op terug. Claudia heeft niks anders dan mooie en positieve herinneringen aan Waylon en aan hun samenwerking en vindt het nummer dat ze gemaakt hebben zo leuk dat ze het graag weer eventjes in de spotlight zet. Hoewel Waylon en Claudia misschien een onwaarschijnlijke combinatie is, weet het duo wel een geweldig nummer te maken, die jaren later nog steeds net zo goed is.

Lees ook: Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen
Claudia de Breij en Waylon scoren bescheiden hit met Mis Je Graag

Het nummer Mis Je Graag van Claudia en Waylon doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar zes jaar na dato kan je toch wel zeggen dat het een bescheiden hit geworden is. Iedereen kan meezingen met de tekst en herkent het nummer aan zijn catchy gitaar ritmes. De hele clip is opgenomen op Utrecht Centraal. Dat klinkt niet zo bijzonder, maar normaal gesproken zijn stations en vliegvelden off-limits voor het maken van videobeelden. Maar voor twee levende legendes mocht er wel een uitzondering gemaakt worden. De clip zit ook goed in elkaar, al hadden ze hem beter in de zomer kunnen schieten. Claudia draagt namelijk wel heel veel stof. En daarom kan dit helaas niet tot super spannende clip bestempeld worden. Maar het nummer wordt daar gelukkig niet minder goed van. Het nummer blijft een klassieker die elke keer dat je hem wordt eigenlijk een klein stukje beter wordt. Al is het vrij moeilijk voor Claudia om iets te maken dat geen grandioos succes lijkt te worden.

Claudia deelt foto van Lago di Beau

Claudia legt haar hele ziel open tegenover Beau van Erven Dorens in het programma Lago di Beau. Beau ontvangt in dat programma gasten in een villa aan het Italiaanse Comomeer. Aan het water hebben ze de meest uiteenlopende en diepe gesprekken. Tegenover Beau kan Claudia alles vertellen. Bereid je dus voor op een kant van Claudia de Breij die je tot nu toe nog niet gezien hebt. Daarnaast heeft Claudia aan de foto te zien haar gitaar meegenomen, dus dat belooft een hoop muzikale hoogstandjes tijdens haar verblijf aan het Comomeer. Claudia heeft niet bepaald een blad voor de mond en schaamt zich over het algemeen ook niet snel voor dingen. De gesprekken kunnen met haar dus enorm de diepte in gaan. Wie weet dat Beau allemaal geheimen uit Claudia weet te halen die ze al jaren verborgen weet te houden. Het is dus zeker de moeite waard om de aflevering met Claudia te kijken om te zien wat ze allemaal prijs geeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.