Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

vanaf aanstaande dinsdag 7 December is prinses Amalia officieel achttien jaar. En dat betekent dat er veel gaat veranderen voor de jonge prinses. Waar zij tot nu toe een vrij onbezorgd leventje leiden, kan de toekomstig vorstin er vanuit gaan dat het gedaan is met haar rust. Maar wat verandert er dan allemaal straks als Amalia de achttien bereikt heeft? Nou, best wel een hoop. Hier moet de kroonprinses der Nederlanden vanaf morgen allemaal rekening mee gaan houden.

Lees ook: WOW: Koningin Máxima Zorreguieta lijkt tien jaar jonger in kleurrijke jurk

Amalia mag officieel koningin worden

Nu Amalia de prachtige leeftijd van achttien heeft bereikt mag zij officieel koningin worden. Dus als Willem-Alexander komt te overlijden, of besluit om extreem vroeg met pensioen te gaan, dan neemt Amalia het stokje over. En dat is natuurlijk geen kleine verantwoordelijkheid. Gelukkig wordt Amalia al aan alle kanten klaar gestoomd voor de belangrijke functie.

Er komt een boek uit over de toekomstig koningin

Amalia is misschien wel de jongste prinses met haar eigen boek op de markt. En dat boek is niet door zomaar iemand geschreven. Het is namelijk in elkaar gezet door niemand minder dan Claudia de Breij op basis van ontmoetingen met de Prinses. ‘Amalia’ laat alle lezers eens goed kennis maken met de toekomstige koningin en valt inmiddels al te bestellen bij de boekhandel.

Amalia stort miljoenen terug aan de staat

De meest ingrijpende verandering voor Amalia is dat ze vanaf dinsdag recht heeft op haar jaarlijkse toelage. Het rijk geeft Amalia jaarlijks bijna anderhalf miljoen euro voor haar werkzaamheden en onkosten. Amalia is echter een prinses die volledig van deze tijd is en heeft besloten om het geld dat ze ontvangt terug te storten naar de overheid. Ze is namelijk van mening dat ze nog niet genoeg terug kan geven aan het volk om dat geld te verdienen. Daarmee maakt Amalia zich nu al erg geliefd als troonopvolger.

Stapt Amalia in de voetsporen van haar vader als prinses Pils?

Het is geen geheim dat koning Willem-Alexander er in zijn studententijd een feestje van heeft gemaakt. Van ludieke feestjes tot meters met bier. Het leverde de koning terecht de bijnaam prins Pils op. Nu is waarschijnlijk lang niet alles bekend over de studententijd van de koning, maar hij wist zich zeker wel te vermaken. Of Amalia nu ze wat ouder is in zijn voetsporen gaat volgen is natuurlijk de vraag. Misschien dat men haar over een jaar wel de bijnaam prinses Pils geeft. Dan neemt ze het stokje over van haar vader. Of misschien is de kroonprinses een stukje liever dan haar vader in zijn tijd en gaat ze een keurige studententijd te gemoed. Hoe Willem-Alexander er in zijn studententijd bij liep? Nou, daar zijn gelukkig nog beelden van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.