Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Het knappe model en de dochter van Patricia Paay kent weinig schaamte in haar leven. Dat moet ook haast wel, aangezien ze opgegroeid is tussen de media aandacht. Maar Christina Curry zoekt af en toe nog zelf die aandacht een beetje op door het plaatsen van een interessante foto of video. De video waar ze deze keer echter mee komt is op zijn zachtst gezegd een klein beetje bizar. Op de video deelt Christina namelijk haar scheerroutine. En dat is nu precies iets, wat haar volgers niet echt van haar hoefde te weten. Christina maakt het niets uit. Die doet gewoon lekker waar ze zelf zin in heeft. Du de video belandde op haar Instagram pagina.

Lees ook: Video: Patricia Paay krijgt wijze les in slaapkamer

De Griekse genen van Christina Curry

Over het algemeen is Christina wel blij met haar Griekse genen. Ze is voor een deel Grieks en dat zie je ook wel een klein beetje terug in haar uiterlijk. Maar soms kan haar Griekse DNA ook voor een probleem zorgen. Zo moet Christina af en toe de neustrimmer van haar vriend lenen, aangezien haar genen er voor zorgen dat ze daar meer haar heeft dan andere Nederlandse vrouwen. Het is niet de meest charmante video aller tijden. Maar Christina lijkt dat niet zo interessant te vinden. Het model is erg open en deelt graag haar leven met haar volgers. En dan niet alleen de mooiste momenten, maar ook de alledaagse dingen zoals het trimmen van haar neusharen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by christina valerie (@notsosadgrl)

Christina heeft fascinatie met eigen neus

Het is niet de eerste keer dat Christina Curry een foto maakt waarbij je in haar neus kan kijken. Je gaat je bijna afvragen wat Christina haar fascinatie is met haar eigen neus. Waarom maakt ze zoveel foto’s en video’s waarbij je rechtsreeks naar binnen kan kijken? Misschien hoort het gewoon bij Christina haar gevoel voor humor. Of misschien is het onbewust, dat ze zelf niet eens door heeft dat ze zo gefocust met haar neus bezig is. Of het is simpeler, dat ze haar neus gewoon heel mooi vindt en graag zoekt naar momenten om die meer in de spotlight te zetten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by christina valerie (@notsosadgrl)

Christina is een prachtige verschijning

Als Christina niet bezig is met het maken van allerlei neus gerelateerde foto’s en video’s, dan maakt ze wel andere interessante foto’s. Bijvoorbeeld deze selfie, die Christina op vakantie maakte. Het is maar weer gelijk duidelijk waarom zoveel mensen Christina volgen. Christina is een prachtige verschijning. Met zo’n knap gezicht en een lach als de hare maak je alle mannen van Nederland gelijk wild. Christina hoeft daar niet eens wat voor te doen. Af en toe een leuke foto plaatsen is genoeg om haar volgers betrokken te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.