Video: Patricia Paay krijgt wijze les in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Patricia Paay mocht voor een tv-programma weer eens naar haar favoriete plek: de slaapkamer. Dit keer alleen niet voor leuke dingen. Patricia Paay zit namelijk in het programma Eerste Hulp Bij Poetsen en krijgt daar een aantal wijze lessen in de slaapkamer.

Met Patricia Paay haar 73 jaar levenservaring zou je denken dat de huishoudelijke taken appeltje eitje zijn. Niks blijkt minder waar en er moest zelfs hulp worden ingeschakeld van een televisieprogramma. Het programma Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen werd eerst alleen op Discovery+ uitgezonden maar is nu ook te bekijken bij TLC. Hierin gaat Louisa Janssen, die bekend is door eerdere reality programma’s, met haar vriend langs huishoudens in Nederland. In de huizen gaan ze de boel flink onderhanden nemen, want dat poetsen kunnen de Gipsy’s wel. Zo komt het duo ook bij Patricia Paay.

Lees ook: https://mannenzaken.nl/nieuws/foto-vivienne-van-den-assem-duikt-toilet-in-met-vermomde-bner/

Patricia Paay kan nog geen bed opmaken

Eenmaal bij Patricia Paay haar huis aangekomen gaan ze direct door naar de slaapkamer. Louisa vraagt of Patricia niet stiekem iemand heeft die haar bed elke dag voor haar opmaakt. Patricia ontkent dit en zegt het allemaal zelf te doen. Maar Patricia moet toegeven dat ze wel altijd lang doet over het dekbed in de hoes doen. Patricia zegt hierover: “Sommige mensen kunnen dat met die punten erin en dan flaf.” Lousia weet hier gelukkig wel raad mee en leert Patty graag hoe ze makkelijk haar bed kan opmaken. Patricia noemt het een enorm leuke draaidag. Daarna hebben ze uiteraard nog even geborreld op het terras.

Patricia Paay was bang dat ze nooit meer kon lopen

Patricia Paay had een zwaar jaar, zo kreeg ze een bacterie in haar heup. De dokters konden Patricia niet met zekerheid zeggen dat ze weer volledig ging herstellen. Ze zeiden zelfs dat de kans erin zat dat Patricia niet meer zou kunnen lopen. Natuurlijk was Patricia hierdoor enorm geschrokken en de ontsteking deed ook nog eens enorm veel pijn. Gelukkig gaat het nu weer beter met Patricia en is ze thuis aan het herstellen.

Patricia Paay weer in bruidsjurk

Patricia Paay deelt op haar Instagram graag foto’s van vroeger. Om al haar volgers en zichzelf eraan te herinneren hoe ze er ooit uit zag. Nu besloot Patricia ook een kiekje te delen van haar bruiloft een aantal jaar geleden. Patricia heeft meerdere mannen haar vriend mogen noemen in haar leven en de reality ster is maar liefst 4x getrouwd. Nu is ze al sinds 2016 met dezelfde man. We hebben het over haar laatste huwelijk met Robert Hinfelaar. Hiervoor moest Patricia uiteraard een prachtige jurk hebben. Patricia zou Patricia Paay niet zijn als ze niet voor een extravagante aanpak ging. Daarom besloot Patricia mee te doen aan een aflevering van het populaire Say Yes To The Dress. Een Amerikaans programma waarbij een overdreven man jou gaat helpen de perfecte jurk te vinden om zoals je al raad, yes tegen de dress te zeggen. Patricia deelt onderstaande foto waar ze een jurk aan heeft die het niet is geworden maar ze wel erg mooi vond.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eurovisie-zanger Joost Klein harkt dankzij deze foto nú al de 12 punten van veel landen binnen

Joost Kleine weet wel hoe hij de gemoederen bezig moet houden. Met zijn nieuwe foto houdt hij mensen flink nieuwsgierig.

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...