Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Het knappe model en de dochter van Patricia Paay kent weinig schaamte in haar leven. Dat moet ook haast wel, aangezien ze opgegroeid is tussen de media aandacht. Maar Christina Curry zoekt af en toe nog zelf die aandacht een beetje op door het plaatsen van een interessante foto of video. De video waar ze deze keer echter mee komt is op zijn zachtst gezegd een klein beetje bizar. Op de video deelt Christina namelijk haar scheerroutine. En dat is nu precies iets, wat haar volgers niet echt van haar hoefde te weten. Christina maakt het niets uit. Die doet gewoon lekker waar ze zelf zin in heeft. Du de video belandde op haar Instagram pagina.

Lees ook: Video: Patricia Paay krijgt wijze les in slaapkamer

De Griekse genen van Christina Curry

Over het algemeen is Christina wel blij met haar Griekse genen. Ze is voor een deel Grieks en dat zie je ook wel een klein beetje terug in haar uiterlijk. Maar soms kan haar Griekse DNA ook voor een probleem zorgen. Zo moet Christina af en toe de neustrimmer van haar vriend lenen, aangezien haar genen er voor zorgen dat ze daar meer haar heeft dan andere Nederlandse vrouwen. Het is niet de meest charmante video aller tijden. Maar Christina lijkt dat niet zo interessant te vinden. Het model is erg open en deelt graag haar leven met haar volgers. En dan niet alleen de mooiste momenten, maar ook de alledaagse dingen zoals het trimmen van haar neusharen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by christina valerie (@notsosadgrl)

Christina heeft fascinatie met eigen neus

Het is niet de eerste keer dat Christina Curry een foto maakt waarbij je in haar neus kan kijken. Je gaat je bijna afvragen wat Christina haar fascinatie is met haar eigen neus. Waarom maakt ze zoveel foto’s en video’s waarbij je rechtsreeks naar binnen kan kijken? Misschien hoort het gewoon bij Christina haar gevoel voor humor. Of misschien is het onbewust, dat ze zelf niet eens door heeft dat ze zo gefocust met haar neus bezig is. Of het is simpeler, dat ze haar neus gewoon heel mooi vindt en graag zoekt naar momenten om die meer in de spotlight te zetten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by christina valerie (@notsosadgrl)

Christina is een prachtige verschijning

Als Christina niet bezig is met het maken van allerlei neus gerelateerde foto’s en video’s, dan maakt ze wel andere interessante foto’s. Bijvoorbeeld deze selfie, die Christina op vakantie maakte. Het is maar weer gelijk duidelijk waarom zoveel mensen Christina volgen. Christina is een prachtige verschijning. Met zo’n knap gezicht en een lach als de hare maak je alle mannen van Nederland gelijk wild. Christina hoeft daar niet eens wat voor te doen. Af en toe een leuke foto plaatsen is genoeg om haar volgers betrokken te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!