Foto: Chantal Janzen laat zich van héél andere kant zien in extreem kort sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Chantal Janzen weet wel hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien. Dat zie je terug op deze heerlijke foto. 

Chantal Janzen laat zichzelf van beste kant zien

De knappe blondine heeft een foto van zichzelf online gezet waarin ze een wel heel erg kort sportbroekje draagt. En natuurlijk ziet dat er bijzonder goed uit. Als iemand er knap uit kan zien in zo’n kort broekje, dan is het wel Chantal Janzen met haar heerlijke en verleidelijke heupen en kadetjes. En dat bleek maar weer. Want de foto sloeg enorm aan bij haar volgers. Die genoten natuurlijk allemaal intens van het heerlijke kiekje. En Chantal vond dat natuurlijk maar al te fijn. Het is toch wel leuk om een beetje waardering te krijgen voor wat je doet. Dat bleek maar weer. Het spoort Chantal alleen maar om aan om vaker dit soort mooie foto’s te laten zien. En dat is natuurlijk goed nieuws voor iedereen die houdt van knappe blondines.

Lees ook: Foto: Zonnebadende Chantal Janzen deelt wilde fantasie met volgers

Chantal Janzen laat op foto verleidelijke zien

Het ziet er misschien niet meteen uit als standaard sportkleding, maar toch staat het Chantal Janzen ongelooflijk goed. De knappe blondine weet precies wat ze doet door dit soort mooie outfits aan te trekken. Met haar verleidelijke , zeker als het zo goed te zien is als nu, weet Chantal Janzen alle mannen van Nederland echt helemaal gek te maken. In haar heerlijke pakje weet Chantal toch weer iedereen op hol te laten slaan. En dat vindt ze toch een partij leuk. De knappe dame heeft met haar prachtige kledingsetje het een hoop mensen toch weer flink naar de zin gemaakt. En daar doet ze het voor.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen laat haar oprekken met mega ballon
Ook in meer kleding is Chantal Janzen nog steeds betoverend

Meestal staat Chantal ook nog op de cover van haar eigen magazine. En dat zijn vaak toch wel erg leuke foto’s om naar te mogen kijken. Maar natuurlijk draagt Chantal daar vaak wat meer kleding dan ze op haar vakantie foto’s zou doen. Toch maakt dat niet zo heel veel uit. Chantal heeft namelijk een bepaalde uitstraling over zich heen, waardoor ze gelijk een stuk verleidelijker oogt. En dan is het nog niet eens zo heel erg belangrijk wat voor kleding ze draagt. Want Chantal Janzen kan alle vormen van kleding er bijzonder uit laten zien. Dat blijkt maar weer eens heel erg goed als je naar dit mooie kledingsetje kijkt.

Chantal Janzen houdt ervan om foto’s te nemen

De aantrekkelijke blondine vindt het heerlijk om foto’s van zichzelf te maken. Of ze nu een volledig pak aanheeft, of juist in iets korts en verleidelijks loopt, Chantal weet van elke foto wel wat te maken. Ze vindt het heerlijk om foto’s te maken waar haar fans van zullen smullen. Gelukkig is ze er ook nog eens heel erg goed in.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!