Foto: Chantal Janzen laat zich van héél andere kant zien in extreem kort sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Chantal Janzen weet wel hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien. Dat zie je terug op deze heerlijke foto. 

Chantal Janzen laat zichzelf van beste kant zien

De knappe blondine heeft een foto van zichzelf online gezet waarin ze een wel heel erg kort sportbroekje draagt. En natuurlijk ziet dat er bijzonder goed uit. Als iemand er knap uit kan zien in zo’n kort broekje, dan is het wel Chantal Janzen met haar heerlijke lichaam en verleidelijke heupen en kadetjes. En dat bleek maar weer. Want de foto sloeg enorm aan bij haar volgers. Die genoten natuurlijk allemaal intens van het heerlijke kiekje. En Chantal vond dat natuurlijk maar al te fijn. Het is toch wel leuk om een beetje waardering te krijgen voor wat je doet. Dat bleek maar weer. Het spoort Chantal alleen maar om aan om vaker dit soort mooie foto’s te laten zien. En dat is natuurlijk goed nieuws voor iedereen die houdt van knappe blondines.

Lees ook: Foto: Zonnebadende Chantal Janzen deelt wilde fantasie met volgers

Chantal Janzen laat op foto verleidelijke lichaam zien

Het ziet er misschien niet meteen uit als standaard sportkleding, maar toch staat het Chantal Janzen ongelooflijk goed. De knappe blondine weet precies wat ze doet door dit soort mooie outfits aan te trekken. Met haar verleidelijke lichaam, zeker als het zo goed te zien is als nu, weet Chantal Janzen alle mannen van Nederland echt helemaal gek te maken. In haar heerlijke pakje weet Chantal toch weer iedereen op hol te laten slaan. En dat vindt ze toch een partij leuk. De knappe dame heeft met haar prachtige kledingsetje het een hoop mensen toch weer flink naar de zin gemaakt. En daar doet ze het voor.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen laat haar gleuf oprekken met mega ballon

Ook in meer kleding is Chantal Janzen nog steeds betoverend

Meestal staat Chantal ook nog op de cover van haar eigen magazine. En dat zijn vaak toch wel erg leuke foto’s om naar te mogen kijken. Maar natuurlijk draagt Chantal daar vaak wat meer kleding dan ze op haar vakantie foto’s zou doen. Toch maakt dat niet zo heel veel uit. Chantal heeft namelijk een bepaalde uitstraling over zich heen, waardoor ze gelijk een stuk verleidelijker oogt. En dan is het nog niet eens zo heel erg belangrijk wat voor kleding ze draagt. Want Chantal Janzen kan alle vormen van kleding er bijzonder uit laten zien. Dat blijkt maar weer eens heel erg goed als je naar dit mooie kledingsetje kijkt.

Chantal Janzen houdt ervan om foto’s te nemen

De aantrekkelijke blondine vindt het heerlijk om foto’s van zichzelf te maken. Of ze nu een volledig pak aanheeft, of juist in iets korts en verleidelijks loopt, Chantal weet van elke foto wel wat te maken. Ze vindt het heerlijk om foto’s te maken waar haar fans van zullen smullen. Gelukkig is ze er ook nog eens heel erg goed in.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?