Foto: Britt Scholte zegt sorry met lief kusje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte heeft een verrassing voor haar volgers. De actrice deelt daarom een kiekje vol liefde..

Britt Scholte laat eindelijk weer wat van zich horen sinds enige tijd! De actrice was even inactief op social media, maar ze laat weten dat ze nog leeft! En hoe, want de manier waarop ze haar terugkeer aankondigt, is uiterst . Britt blijkt een ondeugende verrassing te hebben voor haar bijna 6 ton volgers. Deze wil je écht niet missen..

Britt Scholte biedt excuus aan door middel van zoen

Britt Scholte is weer terug op Instagram! De actrice was enige tijd offline, en laat weten nu weer helemaal terug te zijn. Dat doet ze dan ook geheel op d’r eigen manier, door middel van een gebaar. Ze heeft namelijk voor al haar volgers een kusje klaarliggen, die de actrice naar de camera uitdeelt. Dit kusje deelde Britt eigenlijk uit als excuus, en voor iedereen die het nodig heeft. Want er zijn veel mensen die natuurlijk een moeilijke tijd ondergaan, dus Britt besluit ze een hart onder de riem te steken! “Kusje voor iedereen die het nodig heeft. Ben afgelopen tijd veel bezig en heel weinig bezig met socials maar ik kom snel bij jullie terug!!“. Gelukkig kondigt de actrice aan snel terug te komen op Instagram. En dat is maar goed ook, want men begon haar al zeer te missen! Men kan niet zonder Britt haar prachtige en soms ook kiekjes. Maar goed nieuws dus voor hun, Britt zal haar terugkeer snel genoeg maken. Zodat we weer kunnen genieten van de dolblije actrice.

Lees ook: Video: Britt Scholte wordt op haar knieën betrapt door vriendin

Britt Scholte deelt kiekjes in knellende jurk

Onlangs was het Televizier Gala, en als bekende actrice, was onze eigen Britt Scholte daar natuurlijk bij! En hoe, want de actrice deelt via Instagram haar outfit vanuit de rode loper. En aan haar outfit te zien, beloofde het nog een spetterende, wilde avond te worden. Ze deelt verschillende perspectieven. Op de eerste foto zien we Britt alleen. Hier heeft ze de knalrode jurk aan, met een vrij open voorkant. Deze japon-achtige jurk met een randje staat de actrice dan ook meedogenloos. Op de tweede foto poseert ze samen met haar bekende vriendin Quinty Misiedjan. Hierna delen de twee nog een foto, alleen die is al wat minder serieus. De dames liggen namelijk volledig in een deuk, terwijl ze nog steeds zich op de rode loper bevinden. De foto’s erna zijn eigenlijk precies hetzelfde. De twee hartsvriendinnen, Britt en Quinty, kunnen niet meer stoppen met lachen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want de mooiste kiekjes zijn al gemaakt. Deze outfit van Britt moest natuurlijk wel goed vastgelegd worden. Want zo als in deze jurk, zien we de actrice niet vaak.

Lees ook: Foto: Britt Scholte gaat spannend avontuur aan met trio prachtige meiden

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!