Foto: Britt Scholte zegt sorry met lief kusje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte heeft een intieme verrassing voor haar volgers. De actrice deelt daarom een gewaagd kiekje vol liefde..

Britt Scholte laat eindelijk weer wat van zich horen sinds enige tijd! De actrice was even inactief op social media, maar ze laat weten dat ze nog leeft! En hoe, want de manier waarop ze haar terugkeer aankondigt, is uiterst pikant. Britt blijkt een ondeugende verrassing te hebben voor haar bijna 6 ton volgers. Deze wil je écht niet missen..

Britt Scholte biedt excuus aan door middel van pikante zoen

Britt Scholte is weer terug op Instagram! De actrice was enige tijd offline, en laat weten nu weer helemaal terug te zijn. Dat doet ze dan ook geheel op d’r eigen manier, door middel van een pikant gebaar. Ze heeft namelijk voor al haar volgers een kusje klaarliggen, die de actrice naar de camera uitdeelt. Dit kusje deelde Britt eigenlijk uit als excuus, en voor iedereen die het nodig heeft. Want er zijn veel mensen die natuurlijk een moeilijke tijd ondergaan, dus Britt besluit ze een hart onder de riem te steken! “Kusje voor iedereen die het nodig heeft. Ben afgelopen tijd veel bezig en heel weinig bezig met socials maar ik kom snel bij jullie terug!!“. Gelukkig kondigt de actrice aan snel terug te komen op Instagram. En dat is maar goed ook, want men begon haar al zeer te missen! Men kan niet zonder Britt haar prachtige en soms ook gewaagde kiekjes. Maar goed nieuws dus voor hun, Britt zal haar terugkeer snel genoeg maken. Zodat we weer kunnen genieten van de dolblije actrice.

Lees ook: Video: Britt Scholte wordt op haar knieën betrapt door vriendin

Britt Scholte deelt pikante kiekjes in knellende jurk

Onlangs was het Televizier Gala, en als bekende actrice, was onze eigen Britt Scholte daar natuurlijk bij! En hoe, want de actrice deelt via Instagram haar outfit vanuit de rode loper. En aan haar outfit te zien, beloofde het nog een spetterende, wilde avond te worden. Ze deelt verschillende perspectieven. Op de eerste foto zien we Britt alleen. Hier heeft ze de knalrode jurk aan, met een vrij open voorkant. Deze japon-achtige jurk met een pikant randje staat de actrice dan ook meedogenloos. Op de tweede foto poseert ze samen met haar bekende vriendin Quinty Misiedjan. Hierna delen de twee nog een foto, alleen die is al wat minder serieus. De dames liggen namelijk volledig in een deuk, terwijl ze nog steeds zich op de rode loper bevinden. De foto’s erna zijn eigenlijk precies hetzelfde. De twee hartsvriendinnen, Britt en Quinty, kunnen niet meer stoppen met lachen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want de mooiste kiekjes zijn al gemaakt. Deze outfit van Britt moest natuurlijk wel goed vastgelegd worden. Want zo pikant als in deze jurk, zien we de actrice niet vaak.

Lees ook: Foto: Britt Scholte gaat spannend avontuur aan met trio prachtige meiden

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!