Video: Britt Scholte wordt op haar knieën betrapt door vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte is naast actrice sinds kort ook trotse eigenaar van restaurant en cocktailbar Poppy’s Amsterdam. Dat lijkt onschuldig, maar in deze video werd ze door een vriendin betrapt terwijl ze ontzettend sensueel op haar knieën zit.

IJverige Britt Scholte zit op haar knieën

Britt heeft voor haar volgers een bericht waar ze zelf ontzettend blij van wordt. Ze heeft namelijk een huis gekocht! Het is een klushuis waar ze immens gelukkig mee is. Britt geeft aan dat ze mega veel van klussen houdt en dat ze dat dan ook zoveel mogelijk zelf gaat proberen te doen. Daarvan gaat ze veel delen met haar volgers en fans op haar sociale media. Ze is onlangs vast begonnen met het posten van video’s. Nouja… Ze deelt een video van zichzelf die door iemand anders is gemaakt zonder dat ze het doorhad. Britt zit namelijk op haar knieën een deur te schuren. Ze zit wijdbeens en drukt het apparaat langzaam voor zich uit terwijl ze zich sensueel over de deur buigt. Zelfs de vriendin die Britt heeft gefilmd, Moise Trustfull, kreeg het er warm van! Zij vond zelfs dat het eruit zag als een ‘film voor volwassenen’. Britt reageert daar weer op met: “Ik was oprecht aan het schuren, hahaha. Ik had dit niet door.”

Britt Scholte loopt blauwtje bij Televizier-Ring Gala

In een recente foto die Britt op haar sociale media deelde met haar volgers, vertelt ze dat ze bij het Televizier-Ring Gala een prachtige jurk aanhad. Ze voelde zich helemaal geweldig in de mooie rode jurk van Elisabetta Franchi. Uiteraard is dat terecht, want de jurk staat haar prachtig. Toch kreeg ze heel even de schrik van haar leven en daarna de slappe lach. Ze was namelijk niet de enige met een mooie jurk. Britt Dekker, de host van de loper, had precíes dezelfde jurk aan! Hoe toevallig is dat? Twee Britts met dezelfde jurk… toeval of niet? In de reacties moet iedereen lachen en krijgt Britt allemaal complimenten over hoe mooi ze eruit ziet. Ook Britt Dekker reageert en moet heel hard lachen. Ze zegt: “Hahahaha, die ene seconde dat je denkt… shit… maar die tweede seconde bedenk je dat de gasrekening erger is en dit niet t grootste probleem in de wereld is.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte)

Britt Scholte berijdt vriendin in het openbaar

De blonde actrice is niet bang om in het openbaar wel eens gek te doen. Zeker als ze met haar vriendinnen rondhangt, kan niets haar stoppen om lekker zichzelf te zijn. Onlangs liet Britt weten via haar sociale media dat ze samen met een paar vriendinnen naar het festival Mysteryland is geweest. Hier heeft ze samen met twee vriendinnen, Lieke Augustijn en Quinty Misiedjan, foto’s laten maken van het trio. De eerste foto is nog super lief en gezellig, maar wanneer je doorklikt naar de laatste slide, wordt het wat spannender. Britt en Lieke zijn namelijk flink met hun achterkant aan het schudden tegen Quinty. wat een heerlijk uitzicht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!