Foto: Bridget Maasland zuigt zich suf tijdens hittegolf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland heeft het net als de rest van Nederland nogal warm. Maar daar heeft ze iets op bedacht, namelijk zelf ijsjes maken. 

Bridget maakt zelf ijsjes vanwege het warme weer. Het laat maar weer eens zien dat de knappe blondine meer is dan alleen maar een mooi gezichtje. Ze is een echte aanpakker. Als Bridget een probleem ziet, zoals de warmte in het land momenteel, dan moet ze daar meteen wat aan doen. Dus besloot Bridget om maar ouderwets zelf ijsjes te gaan maken. En die zien er verrukkelijk uit. Aan Bridget te zien smaken ze ook erg bijzonder. Hopelijk heeft de prachtige blondine na het maken van deze koele versnaperingen het niet meer zo belachelijk warm. Dan is haar keukenavontuur een groot succes geworden.

Lees ook: Foto: Bridget Maasland overrompelt volgers met jurkje

Bridget ziet er een beetje verschrokken uit

Met haar grote ogen lijkt Bridget op de foto een beetje eng en gevaarlijk. maar misschien is de presentatrice gewoon wel in shock, omdat haar zelf gemaakte ijsje zo goed gelukt is. Ze is gewoon helemaal verbaasd over de kwaliteit van het bevroren hapje. En dat moet ze natuurlijk wel even delen met haar volgers. Bridget die is proactief en doet liever zelf wat aan de hitte dan dat ze zit te wachten tot de temperaturen vanzelf weer beginnen af te koelen. Want dat kan nog wel even duren.
Behalve ijs ook gezonde bevroren shakes voor Bridget

Bridget heeft nog wel meer plannetjes om de komende tijd af te koelen. Dat doet ze namelijk niet alleen met zelfgemaakte ijsjes, maar ook met zelfgemaakte shakes. En die maakt ze met havermelk en bevroren fruit. Niet alleen heel koud dus, maar ook nog eens extra gezond voor Bridget haar bijzonder knappe . Zonder haar ijsjes en haar shakes zou Bridget het toch een stuk lastiger krijgen deze zomer. Gelukkig weet de knappe blondine genoeg methodes om zichzelf lekker te laten afkoelen. Wie weet waar de prachtige presentatrice de volgende keer weer mee komt aanzetten?
Zwart is de zomerkleur van Bridget Maasland

De meeste mensen blijven in de zomer juist weg van zwarte kleding. Het is namelijk een stuk warmer in een zwart kledingstuk om de dag door te komen, dan in iets lichts of kleurrijks. Maar Bridget vindt het helemaal niet verkeerd om de hele dag in zwart rond te lopen. Sterker nog, daar gaat ze heel erg goed op. Bridget heeft dus al haar zwarte kleding klaargelegd, zoals dit verleidelijke jurkje, om haar de zomer door te helpen. En dat lukt haar tot nu toe aardig goed. In de meeste van haar foto’s draagt Bridget iets zwarts en dat ziet er toch wel erg elegant en charmant uit. Bridget houdt zichzelf erg stijlvol deze zomer, ondanks de hete temperaturen. Dat is beter voor Bridget, maar ook voor haar volgers, die nu veel meer mooie foto’s kunnen bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!