Foto: Bridget Maasland laat zich van meest lenige kant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland deelt een opvallende fotoreeks via Instagram. De blondine laat zichzelf van haar meest lenige kant zien..

Bridget Maasland laat via Instagram een stel opvallende foto’s zien. De blondine mag dan wel een dagje ouder zijn, maar lenig is ze altijd nog! Ook laat de presentatrice zien dat je niet met haar moet sollen, want dan krijg je een flinke trap van d’r. Ze demonstreert haar hoge, lenige, gevaarlijke karatekick door middel van deze foto’s. Je kan Bridget maar beter te vriend houden..

Lenige Bridget Maasland gooit been hoog in de lucht

Bridget Maasland is inmiddels 48, maar de blondine voelt zich van binnen nog een piepjonge dame! En als we haar uiterlijk bekijken, zou men haar natuurlijk ook niet 48 schatten. Sterker nog, Bridget lijkt geen dag over 35! Ook lichamelijk werkt alles nog super bij de blondine, zo laat ze zien op een stel lenige kiekjes op Instagram. Op deze fotoreeks is te zien hoe Bridget klaar is om wat mensen in elkaar te rammen. Althans, dat lijkt zo, op deze gevaarlijke foto’s. Op de foto’s zien we de blondine namelijk een hoge high-kick uitdelen aan de camera. We zien deze karatetrap in verschillende shots. Ze lijkt haar dag hier lekker mee te starten, en moedigt zichzelf en haar volgers nog aan met wat motiverende teksten. En de presentatrice bewijst opnieuw met deze kiekjes, dat ze nog altijd ultra-lenig is. Wie kan er nou nog zo’n hoge karatetrap op haar 48e? Bridget wil je alleen niet in een slechte bui tegenkomen, want zo’n trap wil je absoluut niet incasseren..

Lees ook: Wow: Bridget Maasland deelt zeldzame video uit privé collectie

Zwetende Bridget Maasland sport er een eind op los

Nu we al een tijdje in het nieuwe jaar zitten, hebben veel mensen hun goede voornemens alweer opgegeven. Goede voornemens staan er natuurlijk ook wel een beetje bekend om dat ze vaak niet worden nagekomen. Echter lijkt dit voor onze eigen Bridget Maasland niet het geval te zijn, want de zwetende blondine blijft gewoon lekker door sporten, zoals het hoort! Via Instagram deelt Bridget een video waarin ze hard aan het ploeteren is in de sportschool. Deze versnelde sportvideo laat zien dat de 48-jarige presentatrice nog altijd super-fit is, en voor niemand aan de kant gaat als het gaat om sporten. Bridget gaat nog altijd voor een goddelijk !

Bridget Maasland deelt verhaal over donkere gedachtes

Bridget Maasland kennen we natuurlijk allemaal als een super vrolijke blondine die altijd wel in is voor een lolletje, maar dat blijkt heus niet altijd het geval te zijn. Dit kondigde Bridget aan door middel van een opvallend bericht op Instagram. Zo geeft ze aan maandelijks last te hebben van flinke pijn tijdens haar maandelijkse ‘ketchupweek’, en hierbij gepaard komen regelmatig sobere en donkere gedachtes. Dit is natuurlijk niet fijn, dus Bridget krijgt een hoop steun via haar reacties van haar volgers. De blondine laat weten dat het niet erg is om je soms wat slechter te voelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!