Wow: Bridget Maasland deelt zeldzame video uit privé collectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland laat volgers versteld staan met een vergeten video. Herken jij de blondine nog terug?

Bridget Maasland deelt een stel opvallende beelden met haar volgers. De blondine gaat natuurlijk al een flinke tijd mee in het media en televisiewereldje, maar ze ziet er nog altijd uit als een jonge godin! Tóch leek het Bridget een leuk idee een stel video’s te delen via Instagram, uit de oude doos. Wie herinnert zich deze versie van Bridget nog?

Bridget Maasland deelt zeldzame video uit de oude doos

Wie Bridget Maasland goed kent, weet dat ze al enige tijd meegaat in het televisiewereldje. De blondine is inmiddels een heuse bekendheid in Nederland geworden, maar dat was niet altijd het geval. Bridget begon natuurlijk ook ergens, en is zo in het wereldje meer en meer ontwikkeld. Nu de blondine bekend staat als één van Nederland’s bekendste en beste presentatrices en televisie-figuren, leek het Bridget wel een leuk idee om terug te blikken naar de tijd waarin dit nog niet helemaal het geval was. Namelijk de tijden van TMF. TMF was een programma wat gepresenteerd werd door Bridget. Dit was een muziekzender die videoclips uitzond. Dit is dé start geweest van de onverwoestbare carrière van Bridget, en TMF heeft haar gemaakt tot de persoon wie ze nu is. Via Instagram deelt Bridget wat video’s uit de tijd van TMF. Dit fragment is uit 23 maart 1999, waar de blondine zo te zien haar looks al mee had zitten. Bridget Maasland lijkt deze video’s uit de oude doos erg te kunnen waarderen, en bewonderen. Dat geldt echter niet alleen voor Bridget zelf!

Lees ook: Foto: Bridget Maasland poseert voor spiegel in zeer kort topje

Dolgelukkige Bridget Maasland deelt glimmende selfie

Bridget Maasland is natuurlijk de presentatrice die veel geliefd is in Nederland. Dat is vrij logisch, aangezien het natuurlijk ook gewoon een onwijs leuke dame is! Alleen één ding bewees Bridget opnieuw door middel van een bericht op Instagram, en dat was dat ze haar uiterlijk écht heeft meezitten. De blondine is inmiddels 48 jaar, maar men zal haar vast geen dag over 35 schatten zodra ze haar zien. Op de foto’s op Instagram zien we twee uitdagende selfies. Dolblijk kijkt Bridget de camera in terwijl ze zelf ook geniet van haar uiterlijk. Wat ziet ze er nog goed uit!

Bridget Maasland deelt wilde avonturen met Beau

Bridget Maasland is een echte bn’er, dus ze wordt uiteraard regelmatig uitgenodigd voor vele programma’s. Natuurlijk kan Bridget hier niet allemaal ja op zeggen, dus besluit de blondine er een paar tussenuit te kiezen. Één hiervan was ‘Isola di Beau’, waar twee bn’ers een paar dagen op bezoek komen bij presentator Beau van erven Dorens, bij zijn huis in Italië. Bridget besloot op bezoek te gaan bij Beau, en aan de ’trailer’ van de uitzending is te zien, dat deze trip een rollercoaster van emoties was. Bridget heeft een traantje gelaten, maar ook een wilde rit achter de rug met niemand minder dan Beau zelf..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...