Bridget Maasland laat volgers watertanden met deze zomerse foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is een echt type vrouw voor de zomer. Die moet je niet binnenhouden, maar lekker laten gaan. Bridget past perfect bij lange avonden en zonnestralen. Niet alleen door haar vrolijke, enthousiaste karakter, er zijn meer redenen.

Bridget Maasland weet keer op keer haar volgers weer te verblijden met haar glimlach, blonde lokken en leuke posts. Wederom heeft ze zichzelf een nieuw kapsel aangemeten en weer deelt ze dit online met iedereen die het wil zien. Of gewoon met iedereen die, net als de blondine, de zomer verwelkomt in Nederland. Die lijkt weer aanstaande, na een periode van wat koelere lucht. Een ding is zeker: de heetbloedige Bridget blijft altijd stralen, zo ook op haar Instagram. En haar volgers blijven haar trouw.

Bridget gaat voor goud

Als een echte social media queen geeft de 47-jarige mensen wat ze willen. Wanneer het weerbericht in Nederland wederom tegenvalt en geen zon te bekennen is, is daar altijd nog de blonde presentatrice van RTL Boulevard om tegenaan te kijken online. Als je de zon wilt, kijk je tegenwoordig gewoon op de mobiel en scroll je door haar feed. Dan kom je vanzelf een stralende foto tegen. Erg handig in de zomer en nog een stuk meer bruikbaar in de winterperiodes en de herfst. 

Kapsel lijkt wel goud

Door wat slimme camera trucs weet de blondine haar volgers te verblinden. Of zou ze ook nog wat met haar kapsel gedaan hebben waardoor het nu zo schijnt op de foto? Een speciale lak of juist net een ander kleurtje, het kan en mag allemaal bij Bridget. Zolang het maar schijnt en blijft schijnen. Want zelf is ze ook wel fan van goed licht en zonnestralen. De presentatrice oogt meestal een heel stuk vrolijker achter haar bureau bij RTL Boulevard als de zon die dag scheen. Juist de afgelopen periode viel dat wat tegen en dit kon je toch wel merken aan haar.

Schijnende presentatrice verward door Eva Jinek

Bridget vindt het erg eigenaardig van collega-blondine Eva Jinek dat ze met ’twee verschillende verhalen’ naar buiten kwam over haar speciale feestje om de  seizoensfinale te vieren van Jinek. Ze vindt het allemaal niet handig wat Eva doet en ziet graag verbetering. De verhalen gingen over dat Eva op haar feestje wederom tekeer ging op het programma Vandaag Inside, zoals ze eerder ook al deed. Eva ontkent dit nu in Beau, maar tegen Johan Derksen zij ze wel op het feestje een en ander te hebben gezegd over de talkshow van de drie heren. Bridget wil graag duidelijkheid. Hopelijk zorgen de aankomende temperaturen dat ze zich weer de oude, vrolijke Bridget voelt en het Eva allemaal vergeeft.

Bridget straalt graag uit

Voor de rest lijkt het allemaal dik in orde in de wereld van Bridget. Haar carrière gaat prima, het weer is goed en ze heeft een nieuw kapsel om te tonen. Deze media queen heeft dan ook niet veel nodig om vrolijk te zijn en te blijven. Nu maar hopen dat de winter meevalt dit jaar zodat ze ook dan erg vrolijk blijft en haar vrolijkheid blijft delen op haar social media.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.