Foto: Bridget Maasland is enorm opgelucht dat ze nog steeds in deze strakke jurk past

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Haagse presentatrice is bijna 50 jaar oud, toch zou je dat niet denken op basis van haar uiterlijk. Foto’s waarin ze een 20 jaar oude jurk draagt laten nogmaals zien waarom dit het geval is!

Ondanks haar 49-jarige leeftijd blijft Bridget Maasland een ontzettend jonge uitstraling hebben. Haar leeftijd houdt haar ook niet tegen om nog erg actief te zijn op sociale media. Ze post nog volop foto’s van haar zelf en weet hier het mannelijke oog mee te plezieren.

Bridget Maasland schittert nog steeds in oude jurk

De prachtige presentatrice weet zichzelf keer op keer te blijven verbazen. In een Instagram story laat ze zien dat een rok van ruim 20 jaar oud haar nog steeds geweldig staat. Bridget wilde deze rok van Isabel Marant naar de ruilhoek brengen, maar besloot dit toch niet te doen. Groot gelijk heeft ze, want het staat haar nog fantastisch. Volgens Bridget zou de rok niet meer passen, al valt dit er niet van af te lezen. Hieruit blijkt dat haar eigen verschijning haar blijft verbazen. Voor een 49-jarige heeft ze nog steeds een droomfysiek. En als iemand zou zeggen dat ze 35 jaar zou zijn, ben je geneigd dit te geloven. Zie hieronder het bewijs:

Bridget Maasland kiest voor vintage

Op de betoverende foto van Bridget Maasland straalt haar vintage outfit als een tijdloze ode aan mode en duurzaamheid. Ze geeft aan dat elk kledingstuk dat ze draagt op de foto, vintage is. Het feit dat haar gehele outfit afkomstig is uit tweedehands bronnen, laat ze zien dat ze de voorkeur geeft aan een oude authentieke stijl. Het is mooi om te zien dat er nog een andere stijl bestaat dan de kledingtrends van tegenwoordig. Ook geeft Bridget hiermee aan dat mensen goed na moeten denken voordat ze afscheid nemen van een kledingstuk. Zo kun je een oude outfit een nieuw leven in blazen. Bridget’s keuze voor vintage is niet alleen een gevoel voor mode, want ze denkt hiermee ook aan het milieu. Door bewust te kiezen voor tweedehands kleding draagt ze bij aan het verminderen van de milieu-impact van de mode-industrie. Haar verschijning is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een inspiratie voor een duurzame benadering van mode.

Bridget Maasland en de HPP Publieksprijs

De knappe blondine Bridget Maasland is momenteel vooral te zien bij RTL Boulevard. Zo nu en dan is ze ook nog in andere programma’s te zien. In 2021 deed ze bijvoorbeeld mee met Het Perfecte Plaatje, waarin ze op de vijfde plek eindigde. In dat seizoen wist ze de eerste 10 te behalen in het programma. Dit deed ze met een zwart-wit foto van de zee, gemaakt vanuit een helikopter. Voor seizoen 8, uitgezonden in 2023, mag Bridget de publieksprijs uitreiken van het programma. Recentelijk postte ze een foto in een Instagram story met de caption ‘HPP de publieksprijs’. Hiermee doelt ze op de uitreiking van de prijs, die snel zal volgen. Welke deelnemer van het programma heeft volgens het publiek ‘Het Perfecte Plaatje’?

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...