Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien.

Bridget Maasland op statige foto

De presentatrice Bridget Maasland houd er wel van om in de schijnwerpers te staan. Vroeger als model en nu als presentatrice bij onder andere RTL Boulevard. Hier mag Bridget lekker haar ongezouten mening geven over andere Bekende Nederlanders en dat doet ze met alle plezier. Uiteraard is Bridget zelf ook een echte BN’er en dat betekend dat je wordt uitgenodigd voor de allerleukste evenementen in het land. Bridget maakte het erg spannend op haar Instagram door eerst alleen wat foto’s te delen van zichzelf maar niet te zeggen waar ze heen gaat. Op de eerste foto zien we Bridget geposeerd op een trap van een groot pand staan. De blondine draagt een strakke witte blouse met daaronder een hele lange zwarte rok die over de trappen vloeit. Hierdoor lijkt het net of Bridget super lang is. De blondine wordt begeleid door een vrouw in stoer zwart met wit pak met een zwarte hak. Het duo ziet eruit alsof ze de show gaan stelen op een belangrijke event.

Bridget Maasland op trap in outfit

Bridget Maasland in de auto

De volgende iet wat mysterieuze foto die Bridget Maasland plaatst is een selfie vanuit de auto. Waarschijnlijk wordt Bridget en haar vriendin in een taxi naar locatie gebracht. Je kan natuurlijk niet op de fiets stappen als je zo een outfit aan hebt. Op de selfie is te zien dat Bridget een groot zilveren kruis om haar nek heeft hangen en de blondine heeft haar haar in een strakke knot op haar hoofd. De witte blouse staat een beetje open en Bridget haar lippen zijn fel rood gestift. Toch klopt er iets niet helemaal aan de look.. Als je goed kijkt is te zien dat Bridget haar ene oog helemaal opgemaakt is en aangezet is met een dikke eyeliner. Het andere oog van Bridget is helemaal niet opgemaakt. Zou Bridget dit in alle haast zijn vergeten?

Bridget Maasland met halve makeup

Bridget Maasland verschijnt met ooglapje

Vervolgens wordt het mysterie een beetje opgelost. De knappe Bridget Maasland verschijnt namelijk op de rode loper van Het Nationale Ballet. Het is een speciale gelegenheid want Het Nationale Opera & Ballet geeft een gala vanwege hun zestig jarige bestaan. Dit wordt groots gevierd in Amsterdam en Bridget is dus één van de genodigde op het feest. Het schijnt een grootse viering zijn met uiteraard een optreden begeleid door het orkest. Je zou denken dat de meeste genodigden een nette jurk aantrekken omdat het toch een erg belangrijke gelegenheid is. Bridget besluit echter om voor een spraakmakende look te gaan. De outfit zag er eerst heel mooi uit maar voor op de rode loper heeft Bridget ineens een ooglapje opgedaan. De look gaat in één klap van mooi naar een piratenfeestje. Het verklaard wel waarom maar één oog hoefde te worden opgemaakt.

Lees ook: Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland poseert als piraat op wc

Het is onduidelijk of Bridget Maasland heel graag een statement als piraat wou maken of gewoon eens iets anders wou uitproberen. De look valt in ieder geval enorm op en zo pakt Bridget alle schijnwerpers. Om als afsluitende foto nog even wat van de avond te delen plaatst Bridget ook nog een foto van zichzelf met de outfit én het oogkapje op de wc.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.