Foto: Bridget Maasland deelt duivels lekkere close-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is erg goed in het nemen van mooie foto’s van zichzelf, maar deze selfie is echt duivels goed. 

De prachtige presentatrice Bridget Maasland heeft een hoop foto’s van zichzelf online staan en ze zijn allemaal stuk voor stuk prachtig. Bridget heeft de kunst van een goede selfie maken echt heel erg goed onder de knie gekregen. Maar deze selfie slaat echt alles. Bridget vindt hem zelf ook erg leuk, maar net even om een andere reden. Bridget vindt de foto ook duivels goed. Maar wat is er dan zo bijzonder aan deze selfie en waarom is Bridget zo goed in het maken van foto’s van zichzelf?

Lees ook: Bridget Maasland bekijkt zichzelf van onder in spiegel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland heeft een duivels goede foto gemaakt

Wat is er dan zo bijzonder aan deze selfie van Bridget? Behalve het feit dat ze er weer beeldschoon uit ziet, lijkt het een normale foto te zijn. Maar schijn bedriegt. Bridget wijst zelf even het bijzondere aan de foto aan. het lijkt namelijk net of er een wit hoorntje uit haar hoofd groeit. Bridget lijkt daarbij een klein beetje op een duiveltje. En dat past ook wel erg goed bij haar ondeugende karakter. De foto laat dus gelijk het hele karakter van Bridget goed zien. Bridget vindt de foto zelf in ieder geval erg leuk, dus dat is weer mooi meegenomen.

De duivels goede lach van Bridget

Een van Bridget haar sterkste kanten is natuurlijk haar ontzettend charmante lach. Met haar witte parels van tanden ontbloot en de hoeken van haar mond omhoog getrokken weet Bridget de leukste en meest geliefde lach van Nederland tevoorschijn te toveren. Er zijn een hoop mensen die helemaal smelten van de lach van Bridget en geef ze eens ongelijk. Bridget is een van de meest prachtige vrouwen van het land.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget neemt tijd voor zichzelf met ontspannen foto

Als Bridget even een momentje voor zichzelf heeft, en dat gebeurt niet te vaak, dan neemt ze het er echt van. Dan gaan de voeten omhoog en droomt ze lekker weg. Bridget gaat volledig in ontspanningsmodus. Niemand zal haar kunnen storen als ze eenmaal in die modus zit. Bridget maakt dan ook nergens meer tijd voor. Tenminste, voor één ding weet ze nog wel een gaatje te vinden in haar drukke schema van niks doen. En dat is een leuke selfie maken van zichzelf. Bridget heeft daar eigenlijk altijd wel een gaatje voor in de agenda.

Hoe is Bridget zo goed in het maken van knappe selfies?

Het geheim zit hem in herhaling. Hoe vaker Bridget een leuke foto van zichzelf maakt, des te beter ze er in wordt. En aan haar Instagram te zien heeft ze ontzettend veel ervaring gekregen in het maken van selfies. En dat is goed nieuws voor al haar volgers, want die hoeven nooit meer bang te zijn dat Bridget een slechte foto online zet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.