Foto: Bram Krikke kan geen genoeg krijgen van vriendin Robin Holzken in doorschijnend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie vriendin van Bram Krikke, Robin Holzken, heeft weer een nieuwe foto geplaatst waar ook Bram geen genoegen van krijgt.

Robin Holzken poseert spannend in doorschijnend topje

De knappe vriendin van Bram Krikke poseert spannend in een nogal doorschijnend topje op haar nieuwste foto. en al haar volgers gaan natuurlijk helemaal wild op het mooie plaatje. Ook Bram zelf is erg te spreken over het charmante kiekje. Hij vind zijn vriendinnetje er natuurlijk prachtig uit zien op de foto. Gelukkig is Bram niet zo jaloers aangelegd en daarom kunnen we massaal genieten van deze mooie plaat. Robin deelt de foto namelijk met al haar Instagram volgers. Die mogen ook even lekker genieten van de prachtige looks van Robin Holzken.

Lees ook: Video: Robin Holzken geniet in bed van haar vunzige vriendje Bram Krikke
Robin Holzken geeft goed zicht op prachtig

Misschien had je het al verwacht van het knappe model, maar ze heeft een ongelooflijk goed . Robin laat in dit nieuwe doorschijnende pakje haar ook nog eens een extra beetje naar voren komen. Ze weet met dit ene plaatje al haar volgers te verleiden en dat is toch wel een beetje een bijzonder talent. De knappe brunette heeft wel alleen maar oog voor Bram Krikke. Hoe Bram in hemelsnaam zo’n prachtige dame aan de haak heeft geslagen blijft voorlopig nog even een raadsel. Robin ziet er weergaloos uit in haar pakje. Haar prachtige vrouwelijke vormen en strakke komen goed naar voren. Maar ook haar verleidelijke en blik staat goed op de foto. Met dit plaatje weet Robin in ieder geval al haar volgers goed te verleiden. Op die manier maakt ze er voor iedereen een mooie foto van.
Robin Holzken heeft een enorm zwoele kant

Als de vriendin van Bram Krikke een ding goed kan, dan is het wel verleiden. Daar heeft ze ook niet eens zoveel voor nodig. Haar blik is in principe voldoende om van elke foto een verleidelijk plaatje te maken. De knappe dame weet met haar ogen diep in je binnenste te tasten en je daar helemaal te betoveren. Robin houdt zich op de foto niet in en geeft haar meest verleidelijke blik. De knappe brunette weet daarmee een hoop van haar volgers goed te verleiden. Dat nemen ze haar ook niet kwalijk, want stiekem vindt iedereen dat wel leuk.

Robin Holzken heeft geen last van jaloers vriendje

Waar sommige mannen misschien toch wel een beetje jaloers of bezorgd zouden zijn wanneer hun vriendin hele spannende foto’s deelt met de buitenwereld, lijkt dat bij Robin en Bram totaal niet het geval. Bram Krikke lijkt als vriendje enorm ontspannen en staat volledig achter zijn knappe vriendinnetje. Onder elke foto die ze plaatst laat hij ook trouw een reactie achter. Zo weet het stelletje op hun manier dus prima om te gaan met de spannende carrière van Robin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.