Foto: Boerin Annemiek Koekoek bedreigd na boerenprotest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor- en tegenstanders van de boeren hebben nog nooit zó recht tegenover elkaar gestaan. Moet Annemiek Koekoek vrezen voor haar veiligheid na haar uitspraken op televisie?

Het houdt het land al tijden bezig, de boeren die protesteren tegen het stikstofbeleid dat de overheid wil gaan voeren. Er is geen talkshow op televisie waar de onrust in het land niet het onderwerp van gesprek is. Waar veel mensen eerst sympathiseerden met de mensen die voor ons eten zorgen, begint het geduld na vele en verregaande acties bij de meeste burgers toch wel op te raken. Sommige mensen zijn van kamp gewisseld, anderen zijn steeds meer bevestigd in hun mening. Eén ding is zeker: De aanhoudende protestacties zorgen voor steeds extremere meningen over het onderwerp. Boerin Annemiek Koekoek kreeg na onderstaande uitspraken bij Op1 een aantal bedreigende berichten binnen van een tegenstander.

Annemiek Koekoek op Instagram bedreigd

Als voormalig Boer Zoekt Vrouw-deelneemster schoof boerin Annemiek Koekoek onlangs als boeren-expert aan bij Op1. Ze had hier een open en nette discussie over de problematiek rondom het nieuwe stikstofbeleid en de protestacties van de boeren. Op haar Instagram werd haar mening haar door één gebruiker niet bepaald gewaardeerd. Hij stuurde Annemiek een persoonlijk bericht waarin hij haar betichtte van het kweken van populisme en haar vergeleek met de IS en de Taliban. Hij vond daarnaast dat Annemiek en haar groep eens de oren gerekt moesten hebben en er hard op hun tenen gestaan moest worden. Geen doorsnee bedreiging, maar apart genoeg om even op Instagram te delen. Annemiek Koekoek wist echter niet welke ‘groep’ deze bedreiger precies bedoelde, dus ze vroeg het haar volgers.

Annemiek Koekoek

Bij welke groep hoort Annemiek Koekoek?

Haar volgers staan haar enorm graag bij, dus binnen no-time kwamen de suggesties op de Instagram van Annemiek Koekoek binnen. En daar zaten een hoop leuke tussen! Zo noemde een volger dat ze bij de Koekoeksclan hoorde, iets waar Annemiek zelf ook om kon lachen. Een tweede suggestie was de Nederlandse vereniging van huisvrouwen. Op één antwoord reageerde Annemiek Koekoek met een ludieke foto; de Religie van het vliegende spaghettimonster.

Annemiek Koekoek

Veel steun voor Annemiek Koekoek

Naast de grappige suggesties kon Annemiek op haar Instagram ook op veel steun van haar volgers rekenen. Ze name het natuurlijk op voor de boeren in haar optreden bij Op1 en ondanks dat sommige mensen daar fel op reageerden, waren er ook veel mensen die het met haar eens waren. Zo noemden mensen haar groep de beste voedselmakers ter wereld en de mensen die wél gezond verstand hadden. Annemiek werd ook gevraagd wat zij nou eigenlijk van de protestacties vindt. Ze zei dat ze vóór alle acties is, zolang ze maar binnen de wet vallen. Dus wél de vlag op de kop, maar géén afval dumpen.

Annemiek Koekoek

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.