Foto: Boerin Annemiek Koekoek bedreigd na boerenprotest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor- en tegenstanders van de boeren hebben nog nooit zó recht tegenover elkaar gestaan. Moet Annemiek Koekoek vrezen voor haar veiligheid na haar uitspraken op televisie?

Het houdt het land al tijden bezig, de boeren die protesteren tegen het stikstofbeleid dat de overheid wil gaan voeren. Er is geen talkshow op televisie waar de onrust in het land niet het onderwerp van gesprek is. Waar veel mensen eerst sympathiseerden met de mensen die voor ons eten zorgen, begint het geduld na vele en verregaande acties bij de meeste burgers toch wel op te raken. Sommige mensen zijn van kamp gewisseld, anderen zijn steeds meer bevestigd in hun mening. Eén ding is zeker: De aanhoudende protestacties zorgen voor steeds extremere meningen over het onderwerp. Boerin Annemiek Koekoek kreeg na onderstaande uitspraken bij Op1 een aantal bedreigende berichten binnen van een tegenstander.

Annemiek Koekoek op Instagram bedreigd

Als voormalig Boer Zoekt Vrouw-deelneemster schoof boerin Annemiek Koekoek onlangs als boeren-expert aan bij Op1. Ze had hier een open en nette discussie over de problematiek rondom het nieuwe stikstofbeleid en de protestacties van de boeren. Op haar Instagram werd haar mening haar door één gebruiker niet bepaald gewaardeerd. Hij stuurde Annemiek een persoonlijk bericht waarin hij haar betichtte van het kweken van populisme en haar vergeleek met de IS en de Taliban. Hij vond daarnaast dat Annemiek en haar groep eens de oren gerekt moesten hebben en er hard op hun tenen gestaan moest worden. Geen doorsnee bedreiging, maar apart genoeg om even op Instagram te delen. Annemiek Koekoek wist echter niet welke ‘groep’ deze bedreiger precies bedoelde, dus ze vroeg het haar volgers.

Annemiek Koekoek

Bij welke groep hoort Annemiek Koekoek?

Haar volgers staan haar enorm graag bij, dus binnen no-time kwamen de suggesties op de Instagram van Annemiek Koekoek binnen. En daar zaten een hoop leuke tussen! Zo noemde een volger dat ze bij de Koekoeksclan hoorde, iets waar Annemiek zelf ook om kon lachen. Een tweede suggestie was de Nederlandse vereniging van huisvrouwen. Op één antwoord reageerde Annemiek Koekoek met een ludieke foto; de Religie van het vliegende spaghettimonster.

Annemiek Koekoek

Veel steun voor Annemiek Koekoek

Naast de grappige suggesties kon Annemiek op haar Instagram ook op veel steun van haar volgers rekenen. Ze name het natuurlijk op voor de boeren in haar optreden bij Op1 en ondanks dat sommige mensen daar fel op reageerden, waren er ook veel mensen die het met haar eens waren. Zo noemden mensen haar groep de beste voedselmakers ter wereld en de mensen die wél gezond verstand hadden. Annemiek werd ook gevraagd wat zij nou eigenlijk van de protestacties vindt. Ze zei dat ze vóór alle acties is, zolang ze maar binnen de wet vallen. Dus wél de vlag op de kop, maar géén afval dumpen.

Annemiek Koekoek

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.