Foto: Bloedmooie Chantal Janzen zit klaar in badjas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen deelt een opvallende foto via Instagram. De blondine zit vol spanning te wachten in haar badjas.

Chantal Janzen kennen we natuurlijk als een van de grappigste tv-vrouwen van Nederland. Chantal laat iedereen altijd in een deuk liggen en haar looks vallen ook zeker niet tegen. De blondine is dus één van de grappigste tv-persoonlijkheden van Nederland, en één van de knapste. Ook is de blondine lekker actief op Instagram. Dagelijks houdt ze haar volgers op de hoogte van haar bezigheden, en reageert ze vaak onder foto’s van anderen. Zo ook nu houdt ze haar volgers weer op de hoogte van wat ze aan het doen is. Ze is namelijk zo waar aan het werk! En hoewel het tv-wereldje heel leuk lijkt, laat Chantal zien dat het soms ook heel saai kan zijn.

Chantal Janzen aan het wachten met make-up en badjas

Onlangs deelde Chantal Janzen dus een opvallende foto, wat de echte realiteit laat zien van hoe het is om te werken voor de televisie. Op de foto is te zien hoe Chantal helemaal opgemaakt, in haar badjas aan het wachten is. Filmen betekent het meeste van de tijd gewoon wachten, dus zo leuk als het lijkt, zal het vast niet zijn. Ook Chantal biecht op; “Filmen=wachten“. Moet frustrerend zijn, als je helemaal opgemaakt, haren gestyled, de hele tijd moet wachten voordat je kan gaan filmen. De blik van Chantal spreekt boekdelen. Het is goed te zien dat de blondine zich dood verveelt. En terecht, want wachten is ook saai. Vooral als je er helemaal klaar voor bent, zoals Chantal dat is op deze foto. Voor welk programma zou Chantal deze heftige make-up op moeten, en haar haren in zo’n apart model?

Lees ook: Foto: Chantal Janzen stuitert in zomers jurkje over het water

Chantal Janzen trekt spannend, kleurrijk pakje aan

Onlangs deelde Chantal Janzen een wel erg grappige foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe Chantal poseerde in een echte jaren 90 outfit. Maar dit was niet de meest normale outfit, waarmee je over straat zou gaan. Chantal had even onderschat hoe ze eruit zou zien, in dit toch wel kleurrijke pakje. “En ik had niet eens ’n weddenschap verloren. 3 maanden geleden: ‘Prima joh, ja hoor ik trek dat wel aan, lachen!’ *toen het zover was: ‘Ah ja, dat was vandaag’. Maar, helemaal mn ding nu hoor, deze stylo.”. Je kan zeggen wat je wilt, maar eigenlijk kan Chantal alles hebben wat ze aantrekt. Het staat haar toch wel goed. Ze straalt helemaal in dit pakje en is hem dan ook van plan om voorlopig nog niet uit te doen. Stiekem vindt de blondine dit een fantastische outfit, het is wel iets voor Chantal. Deze outfit trok Chantal aan voor opnames van het programma Oh wat een jaar. In deze uitzending was het de bedoeling dat ze deden alsof ze in 1982 waren. Nou, met deze outfit moet dat wel lukken, Chantal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...