Foto: Chantal Janzen stuitert in zomers jurkje over het water

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen heeft op vakantie de boot gepakt om de omgeving te verkennen. De presentatrice laat gelijk zien dat ze niet alleen is en dat ze kan stuiteren.

Chantal Janzen gaat eindelijk weer is op vakantie. Na de pandemie en een lange werkperiode overleefd te hebben zoekt ze nu de warmte op. Samen met manlief Marco Geerartz en (hopelijk) een kapitein die het schip daadwerkelijk bestuurt gaat ze verder waar menig BN’er ophoudt. Met trots toont ze haar zee-avontuur op Instagram. En Chantal laat tegelijktijdig zien dat Marco nog steeds aan haar zijde staat aan het roer.

Chantal ter land en ter zee

Chantal gaat graag overal naar toe, als ze dan toch geniet van een zeldzame vakantieperiode in de zon. De avonturier en zeerot trotseert de open zee (of meer). Dat is weer is compleet wat anders dan menig BN’er dat op een zonnige vakantie gaat. Die blijven hangen op het strand of zelfs het hotel. Maar Chantal wil meer, veel meer. Als de zon uitbreekt gaat ze te water.

Presentatrice laat alles varen

Het gebeurt niet erg vaak dat we schipper Janzen zien die de wilde zeeën bevaart. Meestal zit ze met kleren aan te presenteren of blijft Chantal in pyjama slapen bij een BN’er. Als ze even niet op tv te zien is en zelf de camera erbij pakt laat ze een hele andere kant zien van zichzelf. Onbekend is of Chantal haar vaarbewijs heeft. Wie dan precies de boot bestuurt is ook niet duidelijk. Maar dat ze medepassagiers heeft blijkt wel uit de foto’s. En wie is de gelukkige?

Chantal niet alleen

Dat Chantal Janzen veilig en wel met manlief Marco Geerartz op de boot rustig voor zich uit zit te staren komt wel een beetje als een verrassing. De presentatrice was laatst nog met haar man “slachtoffer” van verschillende sappige roddels. Het juicekanaal Juice Channel had bewijs gevonden dat Marco was vreemd gaan. Op de foto’s valt niks te zien. De twee zitten knus bij elkaar en lijken helemaal verliefd. Die roddels zijn dus ontkracht. Of ze verbergen het gewoon erg goed. Ze hadden ze reis toch al geboekt, dus vreemdgaan of niet vreemdgaan, ze gingen uiteindelijk toch. En dan kan je maar het beste ervan maken. Natuurlijk kan Juice Channel er compleet naast zitten wat betreft deze sterke relatie. Chantal en haar man tonen aan dat ze weinig geven om allerlei vreemde roddels. Hun band is onbreekbaar. Zelfs de wilde golven en een schommelende boot krijgen dit koppel niet los van elkaar. Ze houden elkaar zelfs stevig vast. Er is dus geen man (of vrouw) overboord gelukkig.

Blondine laat thuisland in de kou

Ondertussen dat het in Nederland weer koud is, toon Chantal dat het ook anders kan. Bij haar op de boot is het altijd warm. De man van Chantal geniet zichtbaar van haar warmte, en de omgeving. Waar Chantal is, is dus warmte en zon, zo blijkt. Wij moeten het hier in Nederland nog even doen zonder haar warmte helaas. Maar gelukkig komt ze snel terug, onder andere om presentatrice te spelen van de nieuwe talkshow Fout, maar goud. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?