Foto: Bloedende Bente laat fans schrikken met kapotte neus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Bente lijkt een flinke klap te hebben gehad op haar gezicht. Het ziet er niet best uit voor de brunette want ze heeft haar hele gezicht onder het bloed en het verband zitten..

Zangeres Bente ziet er flink toegetakeld uit

Het lijkt geen goede dag voor Bente Fokkens, de arme zangeres is flink toegetakeld in haar gezicht. Bente lijkt er helemaal doorheen te zitten en kijkt met haar in verband verpakte gezicht droevig in de camera. Waarschijnlijk heeft het flink pijn gedaan want het ziet er niet al te mals uit. Het probleem lijkt bij de neus van Bente te zitten want daar komt bloed uit, en ook haar bovenlip is gebarsten. Op de derde foto die Bente deelt zien we het nog eens vanuit een ander perspectief, maar daar wordt het niet beter van. Bijzonder is dat zangeres Meau op de tweede foto breed lachend naast Bente zit. Zou Meau soms trots zijn dat ze Bente zo hard heeft geslagen? De foto’s roepen vele vragen op, want wat is hier nou echt gebeurd? Stylist Maik de Boer reageert onder de foto dat hij gelijk 112 heeft gebeld en dat ze eraan komen.
Zangeres Bente en Meau delen de waarheid

Gelukkig blijkt dat het allemaal goed gaat met Bente Fokkens want haar toegetakelde gezicht is helemaal nep. De zangeres heeft niks aan haar gezicht en vriendin Meau heeft haar al helemaal niet geslagen. De twee hebben samen namelijk een nummer opgenomen genaamd ‘Als geen ander’. Het duo past natuurlijk heel goed bij elkaar dus dat zorgt al snel voor een goed resultaat. Om alle fans te belonen voor het luisteren besloot het duo ook een videoclip op te nemen bij het nummer. Voor deze videoclip werd Bente dus omgetoverd tot een toegetakelde vrouw. Ook zijn er allemaal scenes met wasmachines waar Bente en Meau letterlijk in en omheen hangen. Bente schrijft bij een eerdere post dat dit nummer gaat over: ”Trots zijn op elkaar en jezelf, in dit bijzondere en soms gekke leven dat we hebben.”. In het eerste stuk van de videoclip zien we dat Bente eerst heel zielig kijkt met haar verband en daarna uitbarst in het lachen. Gelukkig valt het dus allemaal mee.

Lees ook: Foto: Bente Fokkens ziet er verward uit in verleidelijk topje

Bente geeft show weg samen met Froukje

Er zijn ondertussen veel zangeressen In Nederland die elkaars krachten bundelen in plaats van concurrenten zijn. Zo ook zangers Froukje die steeds groter aan het worden is onder de artiesten naam Froknroll. Froukje is ook een goede vriendin van Bente. Daarom mocht Bente ook het voorprogramma doen van Froukje haar show in AFAS Live. Dit was een ontzettend grote eer want er kwamen duizenden fans op af. Uiteraard ook om Bente haar mooie stem te horen. Bente kiest ervoor om zich heel bescheiden te kleden tijdens haar optreden. Waar andere zangeressen in glitter jurkjes zouden verschijnen heeft Bente een zwart lang shirt aan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...