Foto: Bente Fokkens ziet er verward uit in verleidelijk topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt erop dat zangeres Bente Fokkens een wilde nacht achter de rug heeft. In slechts een topje staat de brunette voor de spiegel…

Bente Fokkens oogt een beetje verstrooid op deze foto voor de spiegel! In een strak wit topje maakt ze een mysterieuze selfie. Haar haren zitten nog een ebeetje in de war van de avond daarvoor. Toch wilt ze haar volgers even laten genieten van haar looks. Haar volgers hoor je alles behalve klagen over de knappe zangeres!

Bente Fokkens geniet van heerlijk zonnetje

De zangers staat vaak op het podium. Zo nu en dan vindt ze het heerlijk om even te genieten van de rust. Met haar ogen dicht zit ze dan ook heerlijk te genieten van de zon. Met haar pony hoeft ze haar ogen bijna niet meer dicht te doen. De haren van Bente vallen bijna over haar ogen heen. Je ziet de zangeres ook helemaal genieten van de zon en de stilte. Haar volgers laten weten dat ze tijdens haar optreden heel goed was.
Bente Fokkens heeft slecht nieuws voor de single mannen in Nederland

Slecht nieuws voor wie er smoorverliefd is op de zangers. Ze heeft namelijk een vriendje, Sam Lawalata. Hij is de vaste producer van S10. Ze kennen elkaar dan ook uit de muziekwereld. Samen met haar geliefde is ze op vakantie gegaan. Haar geliefde was niet de enige die gezellig mee ging. De prachtige Maan van Steenwinkel was namelijk mee op vakantie. Samen met Maan heeft Bente namelijk een liedje gemaakt. Na dit liedje hebben de dames zo’n goede band opgebouwd dat ze nu zelfs samen op vakantie gaan. Het vriendje van Bente mocht mee op de vriendinnenvakantie. Hij zou gek zijn als ie een vakantie met Bente en Maan zou afslaan!
Bente Fokkens is brutaal bezig op vakantie

Samen met haar vriend was Bente Fokkens op vakantie. Dit gaat er alleen erg brutaal aan toe. Samen zijn ze in het zwembad aan het genieten. Op het moment dat ze in het zwembad is heeft ze zin in een shotje. Eén persoon gooit het shotje niet in haar mond, maar helemaal over haar gezicht en . Zo komt al het zwarte drinken van het shotje regelrecht in het zwembad terecht. Gelukkig kunnen de twee er wel om lachen.

Op het vliegveld onderweg naar vakantie heeft Bente wel iets heel opmerkelijks aan. Ze heeft één topje aan waar haar buik onderuit komt. Het maakt Bente helemaal niks uit en ze schaamt zich er ook niet voor. Zolang ze samen is met haar vriend is het allemaal goed. De twee tortelduifjes hebben dan ook genoten van hun vakantie samen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.