Foto: Bente Fokkens ziet er verward uit in verleidelijk topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt erop dat zangeres Bente Fokkens een wilde nacht achter de rug heeft. In slechts een topje staat de brunette voor de spiegel…

Bente Fokkens oogt een beetje verstrooid op deze foto voor de spiegel! In een strak wit topje maakt ze een mysterieuze selfie. Haar haren zitten nog een ebeetje in de war van de avond daarvoor. Toch wilt ze haar volgers even laten genieten van haar looks. Haar volgers hoor je alles behalve klagen over de knappe zangeres!

Bente Fokkens geniet van heerlijk zonnetje

De zangers staat vaak op het podium. Zo nu en dan vindt ze het heerlijk om even te genieten van de rust. Met haar ogen dicht zit ze dan ook heerlijk te genieten van de zon. Met haar pony hoeft ze haar ogen bijna niet meer dicht te doen. De haren van Bente vallen bijna over haar ogen heen. Je ziet de zangeres ook helemaal genieten van de zon en de stilte. Haar volgers laten weten dat ze tijdens haar optreden heel goed was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@bente_mf)

Bente Fokkens heeft slecht nieuws voor de single mannen in Nederland

Slecht nieuws voor wie er smoorverliefd is op de zangers. Ze heeft namelijk een vriendje, Sam Lawalata. Hij is de vaste producer van S10. Ze kennen elkaar dan ook uit de muziekwereld. Samen met haar geliefde is ze op vakantie gegaan. Haar geliefde was niet de enige die gezellig mee ging. De prachtige Maan van Steenwinkel was namelijk mee op vakantie. Samen met Maan heeft Bente namelijk een liedje gemaakt. Na dit liedje hebben de dames zo’n goede band opgebouwd dat ze nu zelfs samen op vakantie gaan. Het vriendje van Bente mocht mee op de vriendinnenvakantie. Hij zou gek zijn als ie een vakantie met Bente en Maan zou afslaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@bente_mf)

Bente Fokkens is brutaal bezig op vakantie

Samen met haar vriend was Bente Fokkens op vakantie. Dit gaat er alleen erg brutaal aan toe. Samen zijn ze in het zwembad aan het genieten. Op het moment dat ze in het zwembad is heeft ze zin in een shotje. Eén persoon gooit het shotje niet in haar mond, maar helemaal over haar gezicht en lichaam. Zo komt al het zwarte drinken van het shotje regelrecht in het zwembad terecht. Gelukkig kunnen de twee er wel om lachen.

Op het vliegveld onderweg naar vakantie heeft Bente wel iets heel opmerkelijks aan. Ze heeft één topje aan waar haar buik onderuit komt. Het maakt Bente helemaal niks uit en ze schaamt zich er ook niet voor. Zolang ze samen is met haar vriend is het allemaal goed. De twee tortelduifjes hebben dan ook genoten van hun vakantie samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Top Notch (@topnotchnl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..