Foto: Bijna ontklede Fresia Cousiño Arias bedekt lijf met roze plastic

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias deelt een video via Instagram. De ESPN-presentatrice bedekt haar bijna ontklede lijf met een roze plastic..

Fresia Cousiño Arias is lekker op vakantie! De presentatrice bevindt zich op dit moment lekker op Bonaire, en daar krijgen haar volgers dan ook veel van mee. De presentatrice deelt verschillende jaloersmakende kiekjes vanuit het eiland en kijkt zelfs het Nederlands elftal daar. Want waar Fresia ook uithangt, ze blijft natuurlijk een Nederlandse. Op Bonaire is het natuurlijk warm, dus de luchtige outfits kunnen weer uit de kast gehaald worden. Alleen de outfit van Fresia is eigenlijk iets té , dus moet ze zich bedekken met een soort roze plastic..

Fresia Cousiño Arias bedekt ontkleed lijf met roze plastic

Fresia Cousiño Arias deelt een opvallend video via Instagram. Niet persé wat we van de presentatrice hadden verwacht, maar zeker niet erg. Op de video is te zien hoe Fresia lekker op de bank ligt te zonnen op Bonaire. Terwijl haar Duitse vriendin naar haar toe loopt om haar te filmen is ze nét een knalroze zwembed aan het opblazen. Het is maar goed dat ze de knalroze accessoire over zich heen had bedekt, want het lijkt erop dat de presentatrice niet veel aanheeft. Slechts wat . Terwijl haar Duitse vriendin het woord ‘roze’ probeert uit te spreken ligt Fresia in een deuk. In ieder geval laat de presentatrice hiermee duidelijk weten lekker te ontspannen tijdens haar vakantie op Bonaire, en dat ze zo lekker een duik gaat nemen. Uiteraard gaat het roze zwembedje mee het water in!

Lees ook: Foto: Fresia Cousiño Arias geniet met vriendin in zwembad

Fresia Cousiño Arias kijkt ook op Bonaire Nederlands elftal

Fresia Cousiño Arias mag dan misschien wel op vakantie zijn, maar voor voetbal kijken maakt de presentatrice altijd tijd. Ze is tenslotte een ESPN-verslaggeefster, dus voetbal zit nou eenmaal gewoon in het hart van Fresia. Zo deelt Fresia een rustgevende video dat ze lekker languit op de bank aan het ontspannen is bij het zwembad. Met de beentjes omhoog geniet ze van de wedstrijd Nederland-Qatar, die op de tv boven haar aanstaat. Aan dit luxe leventje lijkt Fresia wel te kunnen wennen. De presentatrice draagt haar Nederlands-elftal shirtje en is klaar om een mooie overwinning tegemoet te gaan tegen Qatar. Als dat maar goed komt..

Lees ook: Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Fresia Cousiño Arias trekt open jurk aan bij Televizier gala

Onlangs was het Televizier-gala, en hier was onze eigen Fresia Cousiño Arias natuurlijk gewoon bij. De ESPN-presentatrice verscheen samen met wat anderen op de rode loper, maar stal als enige écht de show. Dat kwam voornamelijk door de outfit van Fresia. Ze droeg een zwart jurkje met een uiterst open voorkant. Deze outfit stak ver boven de andere outfits uit en Fresia lijkt alle aandacht op te eisen vanaf de rode loper.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...