Foto: Bijna ontklede Fresia Cousiño Arias bedekt lijf met roze plastic

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias deelt een pikante video via Instagram. De ESPN-presentatrice bedekt haar bijna ontklede lijf met een roze plastic..

Fresia Cousiño Arias is lekker op vakantie! De presentatrice bevindt zich op dit moment lekker op Bonaire, en daar krijgen haar volgers dan ook veel van mee. De presentatrice deelt verschillende jaloersmakende kiekjes vanuit het eiland en kijkt zelfs het Nederlands elftal daar. Want waar Fresia ook uithangt, ze blijft natuurlijk een Nederlandse. Op Bonaire is het natuurlijk warm, dus de luchtige outfits kunnen weer uit de kast gehaald worden. Alleen de outfit van Fresia is eigenlijk iets té pikant, dus moet ze zich bedekken met een soort roze plastic..

Fresia Cousiño Arias bedekt ontkleed lijf met roze plastic

Fresia Cousiño Arias deelt een opvallend pikante video via Instagram. Niet persé wat we van de presentatrice hadden verwacht, maar zeker niet erg. Op de video is te zien hoe Fresia lekker op de bank ligt te zonnen op Bonaire. Terwijl haar Duitse vriendin naar haar toe loopt om haar te filmen is ze nét een knalroze zwembed aan het opblazen. Het is maar goed dat ze de knalroze accessoire over zich heen had bedekt, want het lijkt erop dat de presentatrice niet veel aanheeft. Slechts wat badkleding. Terwijl haar Duitse vriendin het woord ‘roze’ probeert uit te spreken ligt Fresia in een deuk. In ieder geval laat de presentatrice hiermee duidelijk weten lekker te ontspannen tijdens haar vakantie op Bonaire, en dat ze zo lekker een duik gaat nemen. Uiteraard gaat het roze zwembedje mee het water in!

Lees ook: Foto: Fresia Cousiño Arias geniet met vriendin in zwembad

Fresia Cousiño Arias kijkt ook op Bonaire Nederlands elftal

Fresia Cousiño Arias mag dan misschien wel op vakantie zijn, maar voor voetbal kijken maakt de presentatrice altijd tijd. Ze is tenslotte een ESPN-verslaggeefster, dus voetbal zit nou eenmaal gewoon in het hart van Fresia. Zo deelt Fresia een rustgevende video dat ze lekker languit op de bank aan het ontspannen is bij het zwembad. Met de beentjes omhoog geniet ze van de wedstrijd Nederland-Qatar, die op de tv boven haar aanstaat. Aan dit luxe leventje lijkt Fresia wel te kunnen wennen. De presentatrice draagt haar Nederlands-elftal shirtje en is klaar om een mooie overwinning tegemoet te gaan tegen Qatar. Als dat maar goed komt..

Lees ook: Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Fresia Cousiño Arias trekt open jurk aan bij Televizier gala

Onlangs was het Televizier-gala, en hier was onze eigen Fresia Cousiño Arias natuurlijk gewoon bij. De ESPN-presentatrice verscheen samen met wat anderen op de rode loper, maar stal als enige écht de show. Dat kwam voornamelijk door de outfit van Fresia. Ze droeg een zwart jurkje met een uiterst open voorkant. Deze pikante outfit stak ver boven de andere outfits uit en Fresia lijkt alle aandacht op te eisen vanaf de rode loper.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...