Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Natuurlijk is de fanatieke ESPN-presentatrice Fresia Cousiño Arias ongelofelijk blij dat het EK vrouwenvoetbal is begonnen. De hoop ligt hoog voor de Oranje Leeuwinnen maar ze moeten zich uiteraard nog bewijzen.

Fresia kan haar ogen niet geloven

Het openingsduel tussen Engeland en Oostenrijk is net geweest. Fresia Cousiño Arias is met haar ESPN team afgereisd naar Engeland om in Manchester de eerste spannende wedstrijd van het EK te bekijken. Fresia zat waarschijnlijk in haar opperste concentratie naar de wedstrijd te kijken, maar kon haar ogen maar niet op het spel houden. Er was namelijk een ander nogal opvallende verschijning waar de ogen van Fresia naar toe werden getrokken. De bondscoach van Oostenrijk genaamd Irene Fuhrmann lijkt namelijk helemaal geen broek te hebben aangetrokken. Fresia schrijft dat ze vier keer opnieuw heeft moeten kijken of Irene Fuhrmann gewoon zonder broek aan het coachen was. Het ziet er inderdaad uit alsof ze helemaal niks aan heeft. Toch kan het haast niet anders dan dat het een hele lichte broek moet zijn. Anders is het wel een erg bijzondere afleidingsmanoeuvre van de bondscoach van Oostenrijk.

Eerste wedstrijd EK gewonnen door Engeland

De wedstrijd tussen de voetbalvrouwen van Engeland en Oostenrijk is geëindigd met een minimale zege voor Engeland. Het werd als snel 1-0 door een opmerkelijke goal voor Engeland. Zo maakte Beth Mead in het eerste kwartier van de wedstrijd het enige doelpunt van de avond. Het was de ploeggenote van Vivianne Miedema bij Arsenal die de bal over de keeper heen lobde. Vervolgens werd de bal snel weer uit de goal gewerkt. Er werd nog op videobeeld gekeken of de goal zou tellen maar de bal was inderdaad over de lijn geweest. Het is voor de Engelse bondscoach Sarina Wiegman een eerste overwinning dit EK. Eerder maakte Engeland de Oranje Leeuwinnen in met 5-1 tijdens een oefenduel. Waarschijnlijk ook gek om hun vorige coach, Sarina Wiegman nu als tegenstander te hebben.

Lees ook: Video: Fresia Cousiño Arias maakt intense geluiden tijdens zweterige sessie

Fresia Cousiño Arias interviewt Lieke Martens

Eén van Nederlands beste voetbalspeelsters is natuurlijk Lieke Martens. De brunette heeft net een paar weken haar nieuwe contract getekend bij topclub Paris Saint Germain. Lieke heeft jarenlang bij FC Barcelona gevoetbald maar gaat dus nu verder met haar voetbalcarrière in Parijs. De verwachting van Lieke Martens bij het Oranje elftal ligt weer heel hoog. De Oranjeleeuwinnen spelen hun eerste officiële wedstrijd tegen Zweden. Deze vindt plaats in Engeland en daarom zijn de vrouwen daar al druk aan het trainen. Fresia Cousiño Arias ging langs bij het trainingsveld met ESPN en interviewde onder andere Lieke Martens. Hier vroeg Fresia waarschijnlijk voor wie Lieke is en daar had de brunette een heel duidelijk antwoord op; ”Ik ben gewoon voor Nederland.”.

Vrouwenvoetbal steeds populairder

Het is niet gek dat Fresia Cousiño Arias afreist naar Engeland om alles omtrent het EK Vrouwenvoetbal vast te leggen. Het vrouwenvoetbal is namelijk steeds populairder aan het worden. Zo was het Old Strafford stadion, waar de openingswedstrijd werd gehouden, helemaal uitverkocht. Er waren maar liefst 73.000 toeschouwers aanwezig. Ook de finale in het Wembley stadion, waar 90.000 man in kunnen, is al helemaal uitverkocht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.