Foto: Bibi Breijman showt haar fantastische lijf tijdens hete vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bibi Breijman straalt op het hete eiland Bali, en het lijkt erop dat ze niet alleen voor ontspanning naar deze prachtige locatie is afgereisd!

Bibi Breijman deelt weergaloos kiekje vanuit Bali

Naast genieten in haar op droomeiland Bali, is Bibi Breijman daar ook bezig met werkgerelateerde projecten. Ze hint naar nieuwe muziek en misschien zelfs een film met niemand minder dan Jim Bakkum en Soy Kroon. Hoewel Bibi in haar aankondigingen geen specifieke rol vermeldt in de film, blijft het een grote verrassing voor haar volgers. Het blijft spannend om te ontdekken of Bibi een rol heeft bemachtigd in een film en welke rol dat dan zou kunnen zijn. Haar volgers kunnen vol verwachting uitkijken naar meer nieuws en updates over haar mogelijke betrokkenheid bij het project. Bibi laat zien dat ze niet alleen op Bali is om te ontspannen. Maar ook om haar artistieke carrière verder te ontwikkelen. het zou ons niet verrassen als ze op één of andere manier betrokken zou zijn bij filmproject “Verliefd op Bali”. Bibi laat zich namelijk fotograferen met Jim en Soy.

Lees ook: Foto: Bibi Breijman smeert haar hele lijf in met plakkerig goedje

Bibi Breijman blaast volgers omver met foto

De knappe brunette Bibi Breijman weet keer op keer haar volgers te verrassen! Dit keer doet ze dat met een zéér verleidelijke blik! Ze heeft gekozen voor een gedurfde oogschaduwkleur: roze! Met haar nieuwe look blaast ze haar volgers werkelijk omver. Het gebruik van opvallende oogschaduwkleuren zoals roze kan een krachtige manier zijn om je ogen te accentueren en een statement te maken. Het is een keuze die haar unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Met haar verleidelijke blik trekt ze ongetwijfeld de aandacht van haar volgers en laat ze zien dat ze altijd bereid is om te experimenteren met haar uiterlijk. Bibi Breijman bewijst opnieuw dat ze niet bang is om grenzen te verleggen en haar eigen stijl te omarmen.

De twee pareltjes van Bibi en Waylon!

Bibi en Waylon stralen van geluk met hun twee pareltjes! En met pareltjes bedoelen we natuurlijk hun prachtige dochter en het pasgeboren kindje. Het gezin is compleet en straalt liefde en harmonie uit. Bibi en Waylon delen regelmatig momenten met hun volgers en laten zien hoe vlij ze zijn als ouders. De trotse ouders pronken met hun kinderen, en terecht! De twee pareltjes zijn werkelijk adembenemend en zorgen voor een extra dosis liefde en vreugde in het leven van Bibi en Waylon. Met hun mooie dochter en pasgeboren kindje hebben Bibi en Waylon een gezin om trots op te zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!