Foto bewijs: Winnaar Masked Singer al weken bekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We zijn alweer aangekomen bij de derde ontknoping van het razend spannende muziekprogramma The Masked Singer. Maar de winnaar is stiekem al even bekend.

Er zijn nog drie mogelijkheden voor de winst in het spannende programma The Masked Singer. Wordt straks de Haai, Cupido, de Krokodil of toch de Giraf de winnaar van het megaspannende muziekavontuur. De verleidelijke vleeseter, zoals de Krokodil ook bekend staat in het programma, is hoogstwaarschijnlijk de nieuwe winnaar dit seizoen. Natuurlijk is het nog gissen naar de identiteit van dit muzikale dier, maar stiekem weet heel Nederland al weken wie er onder de gevaarlijke snuit zit.

Lees ook: Deze foto bewijst dat Emma Heesters de krokodil is in The Masked Singer

Welke naam voert dan toch de hele tijd de boventoon?

Emma Heesters, dat moet haast wel de zangeres zijn die onder het krokodillenpakje verstopt zit. Waarom? Nou, daar zijn de afgelopen weken genoeg hints en tips voor gegeven. Het kan dan ook haast niet anders dat de beeldschone blondine straks tevoorschijn komt aan het einde van het weergaloze programma. Toch nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem. Hieronder staan nog eventjes de belangrijkste tips van de afgelopen weken. Na het lezen hiervan weet jij het ook zeker: Emma Heesters moet wel de Krokodil zijn.

De Krokodil heeft wat met Spanje en België

De zangeres in het pak met de schubben heeft volgens de hintsvideo iets met België en Spanje. Nu kan je dan meteen denken aan Belle Perez, maar Emma Heesters is eigenlijk een veel logischere keuze. Haar hete half-Spaanstalige duet met Rolf Sanchez staat nog steeds in iedereens geheugen gegrift. Het was namelijk de meest zinderende zomer hit van het jaar.

Hoe zit het dan met België?

Nou, Emma woont niet alleen in België, waar vriendlief Wesley Hoedt (een andere tip uit het programma, de Krokodil heeft iets met een Hoed blijkbaar) voetbalt, maar ze heeft ook een populair nummer gemaakt met een van de grootste Vlaamse artiesten van het moment. Haar single Rendez-Vous dat zij met Metejoor maakte, werd een bescheiden sensatie.

De laatste hints moeten haast wel naar Emma Heesters wijzen

Ook Indonesië is een grote hint die naar Emma wijst. Het overgrote deel van haar YouTube bekendheid heeft ze namelijk te danken aan al haar Indonesische fans. Die werden namelijk helemaal wild toen Emma een cover deed van Just Missing You, een van de populairste nummers van de Indonesische zanger Andmesh Kamaleng. Ook was het woord ‘Donderdag’ een hint die eigenlijk alleen maar naar Emma Heesters kan wijzen. Dat woord ontbrak namelijk op een pillendoosje in beeld. En Donderdag is toevallig de naam van een van de meest recente nummers van Emma, die zij samen met Kris Kross Amsterdam maakte. Emma kan dus eigenlijk niet ontbreken onder het charmante pak van de Krokodil. Hopelijk denk je na het lezen van al deze aanwijzingen er net zo over. Dan kan je tegen al jouw vrienden zeggen dat je al van tevoren wist dat Emma ging winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...