Foto: Beeldschone Sensi Lowe laat zich van haar beste kanten zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe zag je al veel voorbij komen bij VI. Maar de laatste tijd is ze eigenlijk grotendeels van de televisie verdwenen. Gelukkig is daar haar Instagram account. 

Het Instagram account van de prachtige Sensi Lowe is genoeg om iedereen rode oortjes te bezorgen. De online pagina is zo spannend dat je elke keer dat je er naar gekeken hebt je even moet bijkomen. Sensi heeft ook besloten om zich op haar eigen pagina niet in te houden en volledig in te zetten op haar verleidelijke kwaliteiten. En dat doet ze absoluut met haar nieuwe foto. De prachtige dame weet haar beste kant voort te brengen. En dat leidt tot de mooiste foto die Sensi ooit op haar Instagram gezet heeft.

Lees ook: Foto: Sensi Lowe maakt eiland onveilig in veel te strak pakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe knalt bijna uit haar topje

Het moet voor Sensi ongelooflijk lastig zijn om goede kleding te kopen. Elk topje dat ze draagt daar knalt ze vanwege haar prachtige vormen bijna uit. Dat moet wel lastig zijn voor de mooie blondine. Toch is ze zeer tevreden met de manier waarop ze er uit ziet. Sensi heeft ook een van de meest verleidelijke lichamen van Nederland. En daar zal de knappe blondine ongetwijfeld hard haar best voor doen. Want behalve haar overduidelijke pluspunten heeft Sensi ook gewoon een strak lichaam waar ze haar best voor gedaan heeft. En vergeet haar knappe gezicht ook niet. Je kan zo verdrinken in de ogen van Sensi. Ze is dus eigenlijk het hele plaatje. Van top tot teen heeft Sensi een perfect lichaam.

Sensi laat volgers genieten van haar achterzijde

Als je ooit ruzie hebt met Sensi, dan is er altijd nog een schrale troost. Het is namelijk helemaal niet zo erg als Sensi bij je wegloopt. De prachtige blondine is ook van achter namelijk een schoonheid. En dat moet ze natuurlijk even kenbaar maken met een tropische foto. Een ‘fairytale view’ zet ze er bij. Nou, dat is zeker waar, al zal Sensi er iets anders mee bedoelen dan haar volgers. Sensi is gelukkig niet onzeker over haar lichaam en deelt trots de ene foto na de ander.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe is eigenlijk de perfecte vrouw

Aan de foto’s werd al duidelijk dat Sensi het perfecte lichaam had. Maar Sensi is ook zonder haar lichaam perfect. Ze heeft gevoel voor humor, is intelligent, is niet op haar mondje gevallen en is erg ondernemend. Er zijn dus genoeg kanten van Sensi om van te houden. En hoewel je die pluspunten niet meteen op de foto ziet, zijn ze nog niet minder belangrijk. Sterker nog, het innerlijk van Sensi is net zo belangrijk, dan wel niet belangrijker dan haar uiterlijk. Want als je ooit het geluk hebt dat je met deze prachtige blondine mag daten, dan zal je ook met haar lichaam, er snel op uit zijn gekeken als ze niks te melden had.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien... 

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!