Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een bijzonder moment voor talkshow Op1 is aangebroken. Voor het eerst zal Op1 een presentatie duo hebben bestaande uit twee vrouwen. Nadia Moussaid gaat samen met Natasja Gibbs het programma presenteren. Natasja Gibbs is geen onbekende want hier kan je haar allemaal nog meer van kennen..

Voor het eerst twee vrouwen bij Op1

Het tv-programma Op1 is al een hele poos een begrip op de dagelijkse televisie. Elke werkdag is op het einde van de avond een aflevering te zien waarbij twee presentatoren het laatste nieuws bespreken. Elke dag van de week is een ander vast presentatie duo. Zo is iedereen het ook gewend dat dit duo bestaat uit een man en een vrouw. Daar komt nu voor het allereest verandering in, want er komt een nieuw duo bestaande uit Nadia Moussaid en Natasja Gibbs. Een grote primeur dus. Nadia Moussaid presenteert al langer Op1 samen met Hugo Logtenberg, maar hij heeft besloten te stoppen. Hugo Logtenberg kondigde enige tijd geleden al aan dat hij ging stoppen door onder andere het ‘vrij strakke format’. Daarom mag Natasja Gibbs het stokje overnemen vanaf eind augustus.

Natasja Gibbs al vaker te zien bij Op1

Een helemaal nieuw gezicht voor het tv-programma is Natasja Gibbs niet. Zo presenteerde Natasja samen met Erik Dijkstra vorige zomer al een aantal afleveringen. Ook was de presentatrice al enige tijd de vaste invaller voor Nadia Moussaid. Nu gaan deze twee vrouwen samen presenteren. De directeur van content bij BNN kijkt erg uit naar het duo want ze zijn allebei vrouwen met een mooie carrière in de journalistiek. Eerder deelde Natasja Gibbs op haar Instagram dat ze elke keer voor een uitzending van Op1 weer misselijk is van de zenuwen. Gelukkig zegt de presentatrice dat de zenuwen goed worden weggestopt door haar visagiste en styliste. Hopelijk zullen de zenuwen een stuk minder worden nu Natasja elke week is te zien bij Op1.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Gibbs (@natasjagibbs_insta)

Natasja Gibbs is ook Radio DJ

Ondertussen heeft Natasja Gibbs met haar 41 jarige leeftijd al heel veel mooie dingen mogen doen in de journalistiek. Zo heeft Natasja journalistiek gestudeerd in Utrecht en daarna rolde ze de radio wereld in. Je kan Natasja haar stem kennen van haar werk voor radiozender FunX of NPO Radio 1. Tegenwoordig kan je Natasja nog steeds horen bij NPO Radio 1 van maandag tot en met donderdag. Hier presenteert Natasja namelijk De Nieuws BV.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Gibbs (@natasjagibbs_insta)

Natasja Gibbs doet mee aan De Slimste Mens

Een andere hele mooie kans voor Natasja Gibbs dit jaar is haar deelname aan het programma De Slimste Mens. Volgens Natasja is dit haar jaar om angsten te overwinnen en daarom gaat ze de uitdaging van De Slimste Mens helemaal aan. Het programma is vanaf 17 augustus te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Gibbs (@natasjagibbs_insta)

Nationale 2021 test met Emma Wortelboer en Natasja Gibbs

Nog een tv-programma waarvan je Natasja Gibbs van zou kunnen kennen is de Nationale 2021 Test. Deze presenteerde Natasja samen met Emma Wortelboer. Hier werden een aantal bekende Nederlanders ondervraagt over hun kennis van het jaar 2021. Natasja verscheen daar in een zwarte glitteroutfit. Veel kijkers smulden van haar voorkomen, en het feit dat ze ondanks haar toch vaak wat luidruchtige co-presentatrice zeer goed uit de verf kwam!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.