Foto: Beeldschone Jutta Leerdam hijgt uit in krap topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft weer een hevig schaatsweekend achter de rug! Wat de blondine nu rest: flink uitpuffen in haar krappe topje…

Jutta Leerdam is Europees kampioen geworden! De blondine blijft maar prijzen binnenslepen en is goed op weg om de beste schaatsster ooit te worden. Qua uiterlijk heeft ze deze nummer 1 plek natuurlijk allang binnengesleept, maar dat is natuurlijk niet het doel van Jutta. Na dit intense weekend besloot de blondine eens even lekker uit te hijgen om de hometrainer.

Hevig hijgende Jutta Leerdam koelt af in krap topje

Jutta Leerdam is Europees kampioen op de sprint geworden! Om dit te vieren, deelde de blondine allerlei uitdagende kiekjes via Instagram. Wat natuurlijk allesbehalve een straf is voor d’r volgers, want Jutta haar uiterlijk stelt uiteraard nooit teleur. Na al die schaatswedstrijden van de ultra-fitte blondine, is het natuurlijk ook tijd om af te koelen. Een ‘cooling-down’, ook wel genoemd. Jutta besloot om dit op de hometrainer te gaan doen, zodat alle spieren weer lekker konden ontspannen. Echter leek de blondine het nog wel vreselijk heet te hebben, want de outfit die ze draagt in deze ijskoude zaal, laat er geen gras over groeien. Ze maakt een video van de setting om haar heen. Maar de aandacht van haar volgers lijkt slechts alleen naar haar outfit te gaan. Jutta draagt een wit, strak beknellend topje. Terwijl ze haar strakke Jumbo-Visma broek aanheeft typt ze gerust vol ontspanning; “The day after“. Jutta is Europees kampioen!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat haar glimmende kadetjes zien in schaatspakje

Jutta Leerdam toont grandioze achterwerk op vrolijk kiekje

Nu Jutta Leerdam Europees kampioen is, kan haar geluk natuurlijk niet meer op. De blondine plaatst meer dan ooit op Instagram en is duidelijk dolblij dat ze deze titel heeft gepakt. Logisch natuurlijk, want Europees kampioen op de sprint word je niet zomaar. Echter leek één van deze kiekjes opvallender dan alle anderen. Op dit uitdagende kiekje is te zien hoe Jutta blij poseert voor de camera. Maar nóg opvallender, is het prachtige lijf van de blondine. Die komt nóg een keer goed naar boven in dit pakje, en dit is het lijf waar dames dagelijks hard voor trainen. Nou heeft onze eigen Jutta er natuurlijk ook hard voor moeten ploeteren, want zulke rondingen komen niet zomaar de lucht uit vallen. Jutta bewijst hiermee maar weer opnieuw, dat haar grandioze achterwerk nooit teleurstelt. Slim is, dat ze in de caption een kleine boodschap had voor enig men. Als je een boodschap wilt geven met zo’n parel, dan krijg je natuurlijk gelijk iedereen hen aandacht. “Bye Norway. Thank you for all the fans who cheered me through the weekend“. Jutta keert weer terug naar ons kikkerlandje. Op naar de volgende schaatsreis! Wat is de volgende bestemming, waarop Jutta een nieuwe titel weet te bemachtigen?

Lees ook: Foto: Wanhopige Jutta Leerdam heeft last van dubbelganger

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!