Foto: Beeldschone Indigo Oord maakt volgers gek met volledig doorschijnend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Indigo Oord weet wel hoe ze de aandacht van haar fans moet trekken. Fans reageren massaal op haar laatste post.

Indigo Oord betovert fans met doorschijnende outfit

Dat Indigo weet hoe ze haar volgers moet bespelen is geen geheim. Zo heeft ze met haar laatste post haar fans weer een glimlach van oor tot oor bezorgd. Indigo postte een recap van haar week. Hierin heeft ze een mix gemaakt tussen foto’s en video’s. Op de video’s is Indigo op een feestje met vriendinnen, waar ze een doorschijnend topje aan heeft. Haar volgers worden helemaal gek door de bloedmooie verschijning.

De reacties op Indigo Oord haar foto’s zijn lovend

De reacties zijn dan ook alleen maar positief; “Hottie!!” reageert een volger. een andere volger reageert “Beautiful”. Naast deze reacties staan er heel veel hartjes en hartjes-ogen onder haar post. Naast de filmpjes op het feestje is Indigo ook nog sportief bezig geweest in de sportschool. Dit heeft ze dan ook vastgelegd door middel van een spiegelfoto voor het Dumbell-rek. De mooiste foto van de reeks is misschien nog wel de laatste foto. Op deze foto is de vriend van Indigo te zien die een mooi gezichtsmaskertje op heeft. Zo is te zien dat Indigo dus een lekker variërende week gehad heeft. Op één van de foto’s in de reeks kijkt Indigo alleen niet zo vrolijk. Ze loopt namelijk in de regen met een paraplu door de stad heen. De knappe dame is een stuk mooier dan het weer om haar heen.

Indigo Oord is veel op reis, maar maakt altijd mooie foto’s

Als we de instagram van Indigo mogen geloven, geniet ze volop van het leven. De knappe influencer ontvlucht het regenachtige Nederland geregeld voor de mooiste en leukste bestemmingen. Zo is te zien hoe ze laatst met haar broer naar Parijs was. Van deze trip post ze verschillende foto’s van dat ze in restaurants zitten om wat te eten. Daarnaast is ook te zien dat ze cultuur aan het proeven is door te poseren bij een Frans marktkraampje. Zo geniet Indigo enorm van de Franse hoofdstad. Een vriendin van Indigo vindt dat ze wel heel veel aan het reizen is de laatste tijd. Ze reageert daarom dan ook onder de Parijs post van Indigo: “Kun je niet gewoon een keertje thuis blijven… I miss you”. Ze zal deze vriendin vast snel opzoeken!

Indigo was al eventjes Ibiza verkennen

Kort voor haar tripje naar Parijs was Indigo al naar Ibiza geweest voor de verjaardag van een bekende van haar. In deze post is ze verschillende keren te zien, genietend van de zon op een boot. Daarnaast post ze van die week veel foto’s met vrienden en vriendinnen waarmee ze mee naar Ibiza was. Vanuit haar Instagram foto’s mogen we dus wel concluderen dat Indigo de wereld ontdekt en ze optimaal van het haar leven geniet. Haar fans geven haar hier ook groot gelijk in!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!