Foto: Beeldschone Emma Heesters duikt ineens op met paarse oortjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is een van de meest zoete zangeressen van Nederland, maar met deze paarse oortjes is ze nog een stukje zoeter. 

De prachtige zangeres Emma Heesters heeft het imago van een lief en braaf meisje. En hoewel ze dat imago heel hard aan het afschudden is, doet ze soms weer van die dingen waardoor je niet anders over Emma kan denken dan een beeldschoon prinsesje. En prinses Emma kan ook niet anders dan even een klein uitstapje maken naar Disneyland. Daar voelt ze zich het meeste thuis namelijk. Tussen de kastelen en sprookjesfiguren zit ze helemaal op haar plek. Met haar vertrouwde paarse oren loopt ze door het park heen, een trend die ze een tijd geleden is gestart voor wanneer ze naar Disneyland gaat.

Lees ook: Emma Heesters heeft tijd van haar leven op sprookjesachtige foto

Emma Heesters maakt foto op magische plek

Het doet Emma erg goed dat ze weer terug is op de meest magische plek ter wereld. In Disneyland voelt Emma zich pas echt op haar plek. Dat merk je wel aan alle magische foto’s die Emma plaatst van haar geweldige tripje. Wat daar het meeste bij opvalt zijn har grote paarse oren die ze op heeft gezet. Het hoort er natuurlijk wel een beetje bij met een trip naar Disneyland, maar toch blijft het er zeer opvallend uitzien. Of misschien is Emma gewoon erg opvallend met haar beeldschone uiterlijk en zie je daarna pas de oortjes. Emma is in ieder geval Disneyland weer onveilig aan het maken. En van haar tripje naar het meest magische park in de wereld moeten natuurlijk een aantal bijzondere foto’s en video’s gemaakt worden.

Emma doet een wild dansje op video

Er lopen misschien wel andere mensen rond, maar Disneyland lijkt volledig te zijn gemaakt voor Emma Heesters. De knappe blondine doet alsof ze de enige in het park is en maakt om de paar minuten een leuke video. In die video’s danst ze er soms wild op los, of ze doet een klein rondje, zingt vrolijk mee of maakt op een andere manier duidelijk dat ze erg vrolijk is. En overal waar Emma gaat, daar gaan natuurlijk die leuke paarse oortjes. Mocht je denken ‘die heb ik eerder gezien’, dan heb je absoluut gelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma maakt voor de tweede keer op rij een foto met haar paarse oortjes

Voor de tweede keer in een relatief korte tijd is Emma in Disneyland te vinden. Waarschijnlijk vindt Emma het park zo geweldig dat ze niet anders kon dan terugkomen. Of is ze haar volgers voor de gek aan het houden met oude foto’s en video’s? Ze is in ieder geval erg blij met haar bezoek aan het park. De meest magische plek op aarde doet Emma goed, zeker omdat er de laatste tijd geruchten rondgaan over haar relatie. Dus een vakantie, weg van al het drama, kan Emma wel gebruiken. Daar knapt de blonde zangeres weer helemaal van op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert.