Emma Heesters heeft tijd van haar leven op sprookjesachtige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je Emma Heesters ooit zo zien stralen? Deze foto van de zangeres bewijst dat er altijd één tripje is waarmee je vrouwen oneindig blij mee maakt. Dat gekke hoofddeksel doet ze écht niet meer af!

Het maakt niet uit of je een dochter, vriendin, vrouw, moeder of oma hebt: met een dagje of weekendje Disneyland Parijs maak je élke bijzondere dame in je leven verschrikkelijk blij. Voetballer Wesley Hoedt, de vriend van Emma Heesters, heeft heel goed begrepen dat de zangeres ook zo’n dame is. Op haar nieuwste foto zie je dat Emma echt de tijd van haar leven heeft in het Franse pretpark. Met een grijns waar Rolf Sanchez jaloers op zou worden wandelt de blondine met haar fonkelende Minnie Mouse-oortjes door de sprookjeswereld…

Lees ook: Deze foto bewijst dat Emma Heesters de Krokodil is in The Masked Singer

Emma Heesters deelt weer foto van vakantie

Onlangs zagen we dat Emma Heesters haar moeder op vakantie had meegenomen naar Italië. Direct na dat tripje is de zangeres meteen weer het vliegtuig ingestapt voor haar volgende uitstapje: Parijs! Samen met haar  vriend Wesley Hoedt gaat ze voor het volledige pakket. Eerst winkelen in de duurste straten van de Franse hoofdstad, daarna een luxe lunch compleet met Franse frietjes, en vervolgens direct door naar Disneyland! Het zijn volle dagen voor de mooie blondine, maar ze geniet zo te zien met volle teugen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters hele dag verkleed als muis

Wie ooit in Disneyland geweest is, weet dat alle jonge vrouwen daar de hele dag trots een paar Minnie Mouse-oortjes op hun hoofd hebben. Die gaat nooit of te nimmer af, ook niet tijdens een achtbaanritje. Emma Heesters heeft ook een fonkelnieuw paar van deze muizenoren cadeau gekregen, en laat ze op elke foto zien. Ze heeft meteen het meest opvallende exemplaar uit één van de vele fanshops geplukt: een pimpelpaarse met glitterpatroon. Kleurt lekker bij haar warme bontjas en roze lippenstift, daar maak je flink indruk mee in het pretpark! Zou ze de oortjes écht de hele dag op haar hoofd hebben, of gaat het opvallende hoofddeksel ook mee naar bed vanavond? We zouden het Wesley Hoedt naderhand eens moeten vragen!

Emma Heesters Disney

Emma heeft het er maar druk mee

Hoewel het lijkt alsof Emma Heesters een luilekkerleventje heeft vol met pret, werkt de blonde zangeres natuurlijk ontzettend hard voor haar centen. Dat ze die allemaal uitgeeft aan reizen, tripjes en uitstapjes mag ze lekker zelf bepalen! Toch valt het op dat Emma bijna geen rust meer lijkt te pakken. Het ene weekend zit ze met Maan de Steenwinkel in een privéjet naar Londen, de andere week doet ze haar moeder een snoepreisje cadeau. Tussendoor moet ze ook nog de vele voetbalwedstrijden van vriend en Anderlecht-speler Wesley Hoedt bijwonen, haar Instagram kanaal bijhouden en als we bepaalde bronnen mogen geloven ook nog eens als Krokodil meedoen aan The Masked Singer! Zo’n drukke agenda wens je niemand toe. Toch lijkt Emma heel eenvoudig door haar volgestouwde dagen heen te fietsen. Heb je haar ooit al eens kunnen betrappen op een minder charmante foto of weinig geslaagd media-optreden? Na het verschijnen van wéér een jaloersmakende foto ga je je als volger toch afvragen of Emma Heesters niet gewoon de perfecte artiest is. Ze is namelijk professioneel, succesvol, actief op social media en ook nog eens bloedmooi. Meer bewijs hebben we niet nodig!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!