Foto: DJ Tiƫsto ziet jurkje van zijn knappe vrouw bijna uit elkaar knallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

DJ TiĆ«sto doet het in de muziek wereld verschrikkelijk goed. En klagen over zijn liefdesleven mag hij ook zeker niet.Ā 

Wanneer je naar dit heerlijke kiekje kijkt weet je het zeker. DJ Tiƫsto is op elk front in zijn leven succesvol. Tiƫsto is samen met zijn prachtige vrouw, Annika Backes, in Las Vegas. Hier heeft Annika wel een heel verleidelijk jurkje aan. Ze knalt er zelfs bijna uit!

Dj Tiƫsto kijkt zijn ogen uit op vakantie

Als DJ reis je natuurlijk de hele wereld rond. Overal op de wereld moet je optreden, dat geldt ook voor Tiƫsto. Dit keer is Tiƫsto een keer niet op reis voor een optreden, maar samen met zijn vrouw voor wat quality time. Samen zijn de twee tortelduifjes naar Las Vegas. Annika Backes wil er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien voor haar man. En ƩƩn ding is zeker, dat is haar gelukt! Met een zeer verleidelijke jurk laat ze Tiƫsto met mond vol tanden staan. Haar jurk is extreem kort waardoor er meer dan zat te zien valt. Naast dat die extreem kort is, zit hij ook lekker strak. Zelfs zo strak dat Tiƫsto het jurkje van zijn knappe vrouw bijna uit elkaar ziet knallen. Met haar lange benen en superstrakke is het genieten geblazen, en niet alleen voor Tiƫsto natuurlijk. Haar volgers zijn ook door het dolle heen na het zien van dit prachtige kiekje.

Annika Backes laat prachtig kiekje met zonsondergang zien

Annika Backes is met de hele familie op vakantie. Samen met haar man, TiĆ«sto, zijn ze naar Amerika gevlogen. Hier gaan ze met het hele gezin op doortocht. Nu deelt de beeldschone blondine een heerlijk kiekje. Samen met haar kind staat ze te genieten van de zonsondergang. Met TiĆ«sto als cameraman zijn de foto’s nog goed gelukt ook. Met een wit outfitje loopt Annika over het strand met haar kinderen aan haar zijde. Ook TiĆ«sto mag even poseren voor de fotoshoot. Het knappe stel lijkt het enorm naar hun zin te hebben. Er even tussen uit met je gezin, wat wil je nog meer!

Annika Backes deelt prachtig kiekje op de skipiste

Niet iedereen is het er mee eens, maar Annika Backes doet het gewoon. Ze deelt een prachtig kiekje van zichzelf op de skipiste. Ze heeft alleen een outfit aan waar vele volgers het niet mee eens zijn. Het is namelijk geen skioutfitje wat ze aan heeft. Naast dat ze geen skioutfitje aan heeft volgens haar volgers, heeft ze ook geen helm op. Vele volgers vinden dit niet verantwoordelijk en wijzen Annika Backes er dan ook op. Gelukkig ziet ze er wel prachtig uit in haar outfitje, dat scheelt een hele boel!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tĆ³ch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!