Foto: BBC-analist Anouk Hoogendijk juicht stiekem voor Oranje tijdens EK Vrouwenvoetbal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk hoort natuurlijk als analist bij de BBC onpartijdig te zijn. Maar dat lukt haar toch niet helemaal.

Voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk is de ideale persoon om wedstrijden te analyseren. Aangezien ze de sport zelf beoefend heeft is het een stuk makkelijker voor haar om goed te kunnen uitleggen wat er precies gebeurt op het veld. En in haar commentaar mag de prachtige blondine natuurlijk eigenlijk helemaal niet partijdig zijn. Alleen lukt dat haar nog niet zo goed. Anouk heeft namelijk toch stiekem een kant gekozen door een oranje shirt aan te trekken tijdens haar verslag van het EK Vrouwenvoetbal.

Lees ook: Snel verdiend: Win 50x je inzet als Oranje Leeuwinnen Zwitserland verslaan | Mannenzaken.nl

Anouk draagt stiekem een oranje shirt

Eigenlijk zou Anouk als commentator compleet onpartijdig moeten zijn, maar de blondine heeft stiekem toch een beetje voor haar thuisland gekozen. Onder haar hippe kleding draagt ze een oranje shirt, waarmee ze toch het Nederlandse team een beetje lijkt te steunen. Hoe dit dan weer door de keuring bij de BBC is gekomen is maar de vraag. Je zou verwachten dat ze daar toch iets strenger op letten, maar blijkbaar is er niemand die daar echt over inzit. Anouk ziet er in ieder geval wel erg hip uit met haar nieuwe pak en oranje shirt eronder.

Kan Anouk onpartijdig blijven?

In haar kleding is de knappe voetbalster dus duidelijk niet onpartijdig, maar zal ze dat wel kunnen op het moment dat het er echt op aan komt, namelijk tijdens de wedstrijden? Is het voor Anouk mogelijk om onpartijdig commentaar te geven als Nederland speelt of zal ze dan toch een iets gekleurder commentaar geven van de situatie? Het is natuurlijk ook lastig om als Nederlander helemaal de Hollandse trots opzij te zetten en niet partijdig te analyseren. Maar dat is wel waar Anouk voor getekend heeft. Nu maar hopen dat ze dit ook vol kan houden.

Anouk mag verslag doen van spannende wedstrijden

Tijdens haar werk mag Anouk verslag doen van de meest spannende wedstrijden. En dat doet ze niet alleen. Met een team aan vakkundige vrouwen weet ze elke wedstrijd weer interessant te brengen. Anouk mag dus genieten van een hoop mooie wedstrijden. Nu nog kijken of ze inderdaad haar commentaar niet te veel naar Oranje stuurt en echt zonder kant te kiezen een analyse kan geven. Als haar kledingkeuze een indicatie is, dan gaat dat toch lastig worden.

Anouk wordt het gezicht van jouw voetbalzomer

Zolang het EK duurt kan je genieten van het knappe gezicht van Anouk Hoogendijk op je beeldscherm. En daar wordt iedereen natuurlijk een stuk blijer van. Anouk maakt namelijk van elke wedstrijd een feestje met haar opgewekte commentaar. Zelfs als de wedstrijden te saai zijn om naar te kijken, is er dankzij Anouks aanwezigheid tenminste nog wat te beleven. Anouk zorgt er wel voor dat de wedstrijden interessant blijven. Een goede keuze dus van de BBC om Anouk in te schakelen. Zo hebben ze niet alleen de juiste kennis in huis, maar ook een mooi gezicht om het te kunnen vertellen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...