Snel verdiend: Win 50x je inzet als Oranje Leeuwinnen Zwitserland verslaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het EK Vrouwenvoetbal is los! Ondanks een aantal flinke tegenslagen lijkt het inmiddels op rolletjes te lopen bij onze Oranje Leeuwinnen. De derde poulewedstrijd tegen nummer laatst Zwitserland zal zeker niet de moeilijkste zijn! Wie zich nu aanmeldt bij BetCity snel een lekker zakcentje aan deze wedstrijd verdienen!

Na een gelijkspel tegen Zweden en een overwinning op Portugal lijkt de tweede ronde van het EK Vrouwenvoetbal ‘in the pocket’ voor onze Oranje Leeuwinnen. Toch staat er nog één groepswedstrijd op de agenda. Tegen Zwitserland, dat laatste staat in de groep, moet minimaal gelijkgespeeld worden. Aangezien Oranje veel meer talent in de selectie heeft dan het alpenlandje, gaat iedereen uit van een ruime overwinning. Ondanks dat ‘we’ duidelijk favoriet zijn, is er via BetCity toch een heel mooi extraatje te verdienen! Als nieuw lid ontvang je namelijk 50x je inzet als je 1 euro op een overwinning voor Nederland inzet.

Meteen gebruikmaken van deze actie? Klik hier om een account aan te maken

Oranje en Zweden grote favorieten in poule

Het wordt tijd dat we ons meer verdiepen in het vrouwenvoetbal! Er lopen niet alleen erg leuke spelers rond op de velden tijdens het EK, maar je kunt ook nog eens leuk verdienen als je weet welke weddenschappen je aan moet gaan. Wie het toernooi een beetje gevolgd heeft, weet dat Zweden en Nederland de favorieten in de poule zijn. Wie voorspelt dat beide ploegen in hun laatste poulewedstrijd winnen én de nul houden krijgt niet 5.06, maar 6.00 keer z’n inzet!

Nederland juicht ook voor het Engeland van Sarina Wiegman

Net als bij andere grote toernooien draait het voor de liefhebber natuurlijk niet alleen maar om de wedstrijd van Oranje. Ook andere teams kunnen reuze interessant zijn; wat dacht je bijvoorbeeld van gastland én gedoodverfde eindwinnaar Engeland? Voormalig Oranje-bondscoach Sarina Wiegman zwaait daar nu met de scepter, en heeft het team in een goedgeoliede doelpuntenmachine veranderd. Als Sarina’s Engeland weet te winnen, de nul weet te houden en als Oostenrijk en Noorwegen gelijkspelen ontvang je maar liefst 6.00 keer je inzet!

Duitsland en Spanje

Als je dan toch al op de andere velden aan het letten bent, loont het ook om de wedstrijden van Duitsland en Spanje in de gaten te houden. Als deze twee landen winnen met een handicap van -2,5 krijg je 7.50 keer je inzet! Daar zijn een hoop goals voor nodig, maar als je rekening houdt met het feit dat hun tegenstanders Denemarken en Finland al flink wat tegengoals hebben moeten incasseren, is dat helemaal niet zo’n slechte gok!

Nederland keihard terug na corona Miedema en Groenen

Hoewel het al stukken beter lijkt te gaan met Jackie Groenen en Vivianne Miedema, die afgelopen week corona opliepen, is het nog niet zeker of ze zondag al mee mogen doen tegen Zwitserland. Jackie Groenen traint al wel mee met de groep, maar de kans bestaat dat de bondscoach haar spaart voor de volgende ronde. Voor deze twee toppers het veld op mogen is sowieso eerst een negatieve coronatest nodig, en zoals we allemaal weten werken die tests lang niet altijd even goed mee! Toch bezorgen de successen van de Oranje Leeuwinnen het team een flinke boost. Als ze weten te winnen zonder twee van hun beste spelers, hoe goed zullen ze dan wel niet presteren zodra Jackie en Vivianne weer mee mogen doen? We kijken alvast uit naar de ongetwijfeld bloedstollende knock-outfase!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OranjeLeeuwinnen (@oranjeleeuwinnen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien... 

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!