Foto: Barvrouw Vandaag Inside zorgt voor afleiding bij de kijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat heeft competitie. Vandaag Inside heeft er namelijk een aantal nieuwe barvrouwen bij. En die zien er nogal afleidend uit.

Voor de mannen van Vandaag Inside is het een extreem goede week. Zij krijgen namelijk te maken met een compleet nieuwe set aan bardames. Dat is minder leuk voor Ashley Zaat, die er nu flink wat competitie bij krijgt. Maar voor de heren aan tafel en de kijkers thuis is dat natuurlijk wel echt een aanwinst. Die hebben een aantal extra oogappeltjes om naar te kunnen kijken tijdens de uitzending. Nu weet je tenminste zeker dat als er tijdens de uitzending niks te beleven is, dat je in ieder geval tussendoor nog wat leuks te zien krijgt. En met meerdere barvrouwen zal het ook nooit saai worden achter de bar bij VI.  Nu maar hopen dat alle nieuwe vrouwen het net zo goed doen als Ashley. Anders dan hebben de mannen wel een klein beetje een probleem.

Deze foto laat zien waarom Ashley Zaat weer van de partij is

De persoonlijke Walk-on Girl van Johan Derksen is natuurlijk weer terug van de partij. Want een VI-programma maken zonder Ashley, dat is op dit punt bijna onmogelijk geworden. Hoe moet je anders de hele tijd maar de aandacht van de kijker vast blijven houden? Dat wordt toch knap lastig zonder de knappe Ashley. Maar Ashley heeft natuurlijk een grote verantwoordelijkheid om in haar eentje de VI-bar te bedienen. En dus krijgt ze wat hulp van de volgende dames.

Rebecca van den Hoek staat klaar om je te bedienen

De eerste nieuwkomer bij VI is Rebecca van den Hoek. Deze knappe dame is helemaal weg van de wereld van televisie en kan dus niet wachten om wekelijks op de buis te zien te zijn. Ze heeft de opleiding Kunst, Cultuur en Media gedaan, dus achter de schermen kan ze de heren misschien ook nog een beetje bij staan. Het mag duidelijk zijn dat Rebecca meer is dan alleen maar een knap koppie. Behalve mooi en slim is Rebecca ook nog eens heel soepel. Dat heeft ze te danken aan haar dansopleiding. Zoals je op de foto kan zien staat Rebecca al helemaal klaar om de gasten van VI te trakteren op een lekker koud biertje.

Marianne breekt met foto lekker de week doormidden

De knappe dame op de foto is Marianne van den Eijkel. Elke woensdag kan je haar terugvinden achter de bar bij VI. Ze is helemaal weg van dansen en werkt voornamelijk als danseres en danslerares. Misschien dat ze Johan nog zover kan krijgen om met de voetjes van de vloer te gaan. Ze heeft hartstikke veel zin in dit nieuwe avontuur op televisie en zit vol enthousiasme. Dat gaat het zeker goed doen tijdens de uitzendingen.

Isa is een veelzijdige vrouw op flitsende foto

Als laatste op de lijst is er dan nog Isa de Bruin. Deze verschijning heeft vele gezichten, zoals je op de vele flitsende foto’s kan zien die Isa plaatst op Instagram. Ze is bijna afgestudeerd als communicatie specialist. En laat dat nou een van de belangrijkste eigenschappen zijn van een barvrouw, communicatie. Mocht je nou denken ‘waar ken ik Isa nou van?’, ze was een van de finalisten van Miss Nederland vorig jaar. Zeker niet de minste om achter de bar te staan bij VI. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.