Foto: Barvrouw Ashley Zaat krijgt interessante nieuwe rol bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat heeft zomaar een nieuwe rol gekregen bij Vandaag Inside. De altijd flexibele barvrouw is in geval van nood ook in te zetten op een andere afdeling… 

Ashley Zaat heeft tijdens elke uitzending van de talkshow Vandaag Inside een enkele missie: de heren (en dames) aan tafel zo goed mogelijk bedienen. En die hebben allerlei vreemde verzoeken. De knappe medewerkster weet eigenlijk nooit wat haar te wachten staat tijdens de uitzending. Dit keer moest ze met spoed richting de garderobe om het knotsgekke ‘Job Knoester’-jasje van René veilig aan de kapstok te hangen.

Ashley even weg achter bar bij Vandaag Inside

Ashley verliet haar thuisstation achter de bar en ging gelijk richting Rene. Netjes hing ze het jasje aan de reeds geplaatste kapstok in de studio en haar extra taak zat er weer op. Maar de beloning voor al die extra moeite kwam maar niet. De ondankbare René vergat Ashley te bedanken voor haar extra service. Gelukkig was Leonie ter Braak er, en die zag dat Ashley zelf wel wat aanmoediging kon gebruiken. Snel wees zij René er op dat hij Ashley even moest bedanken voor haar werk. Barvrouw Zaat kon met een glimlach en een dankwoord op zak weer achter de bar duiken.

Lees ook: Foto: Barvrouw Vandaag Inside door het dolle heen tijdens comeback

Nieuwe rol voor VI-barvrouw Ashley

Is er, na de doorstart van programma, een nieuwe rol gegeven aan Ashley? Een meer prominente? Ze krijgt wel meer screentime en meer diverse taken. Voor de rest lijkt er weinig veranderd te zijn na de canceling en wederopstanding van VI. Toch zou het wat vreemd zijn als dat de enige verandering is. Naast dat het woord kaarsen nooit meer genoemd mag worden natuurlijk.

Ashley bedient van der Gijp

Het lijkt om een eenmalig uitstapje te gaan. Dan heb je als tafelheer een goede aan de blonde barvrouw. Waar René zichzelf te goed vindt om jasjes op te hangen gaat Ashley vol energie aan de slag. Snel en behendig hangt het gekke jasje al. Maar vergeet René niet iets?

 

René bedankt Ashley 

“Dankjewel liefie”. Dat is het enige dat Ashley krijgt te horen van René. Maar het is beter dan niks. Zou ze geen opslag willen, nu ze extra taken krijgt? Ashley is ook zelf wel een beroemdheid geworden, dus zou de tijd niet rijp zijn om haar een nóg grotere rol te geven in het programma? Stiekem zouden we best willen weten wat Ashley allemaal te zeggen heeft over voetbal, roddels en misschien zelfs politiek. Misschien is een rol als tafeldame nog iets te veel van het goede, maar een plekje aan de bar moet een dezer weken toch te realiseren zijn voor Ashley Zaat?

Ashley permanent gedegradeerd?

Het trio aan tafel is Ashley al dankbaar dat ze meteen weer terug is gekomen om biertjes te tappen. De blondine, die net getrouwd is, blijkt dus erg tevreden en bovendien ook trouw aan het programma en de drie heren. Zelfs in tijden dat heel Nederland VI liet stikken was Ashley altijd van plan om terug te keren als het programma weer terug zou komen. Maar wel voor een hoofdrol achter de bar, niet voor jasjes. Een permanente rol als garderobe-dame zit er dan ook waarschijnlijk niet in.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'