Foto: Barvrouw Vandaag Inside door het dolle heen tijdens comeback

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat is weer helemaal gelukkig. De barvrouw staat weer op haar vertrouwde plekje bij Vandaag Inside. Dit is fijn, nadat het voor Ashley de afgelopen tijd wel een turbulente periode was. Hoe gaat het nu met deze blonde biertapper? Deze foto’s zeggen genoeg!

Ashley Zaat is de afgelopen weken door een achtbaan van emoties gegaan. Het stoppen van Vandaag Inside betekende ook meteen het einde van haar baan als barvrouw bij de talkshow. Geen leuk nieuws dus. En dat terwijl in eerste instantie alles in haar leven op rolletjes leek te lopen. Haar job bij VI was gezellig, en Ashley was altijd favoriet van de kijker én de heren aan tafel. Bovendien was deze leuke barvrouw ook op huwelijksreis met haar grote liefde. Eenmaal thuis stortte haar Vandaag Inside-wereldje in. Gelukkig was al deze onzekerheid van korte duur: VI is weer op de buis, en Ashley Zaat staat weer achter de bar. Dit vierde de blondine op Instagram met een aantal veelzeggende foto’s!

Barvrouw Ashley Zaat blij met comeback Vandaag Inside

Het was een sombere tijd, zo ook voor barvrouw Ashley Zaat. Heel Nederland was in rouw omdat Vandaag inside niet meer te zien was op tv. Johan gaf de strijd op en niet snel daarna stopte de rest ook. Ashley zat nog nietsvermoedend te genieten van haar huwelijksreis. Op het tropische eiland kreeg ze het slechte nieuws, en dat slaat natuurlijk in als een bom. Ashley zat de periode daarna thuis. Haar huwelijk hield haar vermoedelijk nog wel op de been, maar een andere bar zoeken om biertjes achter te kunnen tappen – dát ging nog net eventjes te ver voor de blondine. Gelukkig maar, want toen duidelijk werd dat Vandaag Inside tóch een doorstart zou maken, betekende dat ook automatisch dat Ashley Zaat haar baantje als barvrouw terughad! 

Ashley Zaat tapt lekker door bij VI

We weten niet hoe Ashley Zaat het goede nieuws te horen kreeg, maar we zouden dat moment graag meegemaakt hebben. De diep bedroefde barvrouw liet op Instagram namelijk meer dan één keer weten écht heel blij te zijn dat het programma doorgaat. En Ashley hoefde geen twee keer na te denken toen ze haar vroegen of ze weer de bar wou bemannen. Volmondig zei ze: ja! Daarna was het simpelweg een kwestie van afwachten tot de eerste werkdag. Zou dat weer vertrouwd aanvoelen of toch een beetje nieuwig? Onderstaande foto’s verklappen dat Ashley er een hele speciale dag van gemaakt heeft!

Barvrouw Ashley pakt de spotlights bij Vandaag Inside

Het is inmiddels niet simpelweg een bar te noemen. De bar in de VI studio is en blijft van Ashley. Alle hoekjes en gaatjes van de bar weet ze allemaal en de tap is precies goed afgesteld zodat ze altijd het perfecte biertje tapt voor de tafelgasten en de mensen in de studio. Het is dus haar vertrouwde bar! Tijdens de recente “eerste uitzending” van het programma zat ze er daarom ook weer zonder enige moeite biertjes te tappen. Voor het programma maakte ze nog even een paar foto’s om te laten zien dat ze er ook weer bij is. Vast en zeker heeft dat ook bijgedragen aan de kijkcijfers. Die liepen op tot wel anderhalf miljoen. De meesten schakelden natuurlijk in om de tapkunsten van Ashley weer te kunnen aanschouwen!

ashley zaat terug VI

Getrouwde Ashley zeker van haar baan?

De barvrouw heeft genoeg genoten de afgelopen tijd en in nog een canceling van het programma heeft ze geen zin. Kunnen we een bravere versie van Ashley verwachten? Vooral nu ze een ring om haar vinger heeft? Of gaat ze nog steeds discussies aan met Johan? Ashley laat graag zien dat ze er staat en waarschijnlijk gaat ze dus gewoon lekker door zoals voorheen. Alles is dus weer bij het oude. Zelfs haar achternaam blijft hetzelfde, ondanks het huwelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...