Foto: Barvrouw Ashley Zaat doet haar naam eer aan bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone barvrouw van Vandaag Inside, Ashley Zaat, kijkt met zaatogen naar de mannen aan tafel!

De knappe blondine is een vaste barvrouw bij het programma Vandaag Inside. Na een lange tijd afwezig te zijn is ze weer terug te zien achter de bar. Niet alleen de kijker is hier blij mee. Ook het trio van Vandaag Inside zit altijd met smacht te wachten op de knappe barvrouw. Nu Ashley eindelijk weer te zien valt op tv zie je dat ze weer helemaal begint te stralen. Met haar prachtige ogen kijkt Ashley Zaat met vol genot naar de mannen aan tafel. Nou Ashley het is weer een genot om naar Vandaag Inside te kijken met jou achter de bar!

 

 

Groen is de nieuwe mode volgens Ashley Zaat

Wie even op Ashley Zaat haar sociale media kijkt valt al snel iets op. Met een oogopslag zie je in haar laatste posts wel vaak de kleur groen terug komen in haar kledingstijl. Het strakke groene jurkje van Ashley laat de kijker mee genieten van haar beeldschone lichaam. Of het jurkje nou groen of blauw is maakt voor haar volgers niet uit. Genieten doen de volgers altijd met Ashley Zaat.

In haar laatste post in een lekker kort groen topje laat Ashley ook weten dat zij zich helemaal goed voelt in de kleur groen. “Feeling grand in green” laat Ashley Zaat weten. Het is dus ook niet gek dat ze bijna alleen nog maar groen draagt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Liever Ashley Zaat aan tafel dan Johan Derksen

Johan Derksen zijn humor, je moet er maar van houden. Vandaag Inside heeft dagelijks honderdduizenden kijkers, er zijn dus genoeg mensen die wel kunnen lachen om Johan Derksen. Er zijn ook kijkers die juist liever iemand anders aan tafel willen hebben in plaats van Johan Derksen. Op sociale media geeft een kijker zelfs aan dat die liever Ashley Zaat op Johan zijn plek ziet zitten. Het idee om de prachtige blondine – die normaal achter de bar staat – eens uit te nodigen aan tafel, klinkt niet slecht. Deze kijker zegt “Komt waarschijnlijk minder *** uit haar mond, en ziet er ook nog eens prachtig uit”. Met het laatste wat deze kijker zegt is in ieder geval iedereen het mee eens.

Ashley Zaat schudt met haar achterwerk

Iedereen ziet wat voor prachtige biertjes Ashley Zaat kan tappen. Nu blijkt dat Ashley naast het bier tappen nog meer kan achter de bar. Terwijl Ashley bezig is met het tappen van biertjes kan ze ook nog is flink met haar achterwerk schudden. Ze zeggen altijd dat vrouwen twee dingen tegelijk kunnen doen, Ashley Zaat is hier het bewijs van. Als de biertjes maar goed getapt blijven, vinden de gasten het zeker niet erg hoe Ashley staat te schudden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!