GTST-actrice Babette van Veen moet even van dramatische beslissing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Babette van Veen heeft erg schokkend nieuws te horen gekregen. Ze zag het totaal niet aankomen en zal moeten accepteren dat ze de komende tijd minder op tv te zien gaat zijn.

We dachten dat Babette van Veen inmiddels wel binnen was in de Nederlandse tv-wereld. Toch blijkt dat ook zij niet altijd een even succesvolle actrice is. Van Veen werd bij de meeste Nederlanders bekend door haar rol als Linda Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarna heeft ze in meer Nederlandse films en series gespeeld zoals Baantjer en Combat. Aan programma’s zoals Dancing On Ice, De Jongens Tegen De Meisjes, De Schat Van Oranje en dat soort typische standaard Nederlandse spelshows doet ze regelmatig ook mee, waardoor de actrice nóg vaker op tv te zien is. Daar komt binnenkort helaas verandering in en we zullen het de komende tijd moeten hebben van die standaard spelshows. De actrice heeft namelijk slecht nieuws gekregen over haal huidige rol in GTST…
Babette van Veen zag ontslag bij GTST totaal niet aankomen

Zulke dramatische beelden van Babette van Veen als die hierboven gaan we helaas moeten missen. De actrice kwam er namelijk achter dat haar eeuwenoude rol in Goede Tijden, Slechte Tijden er binnenkort mee ophoudt. Babette heeft heel lang in de bekende Nederlandse soap gespeeld en leek daar ook helemaal op haar plek. Daar dachten de makers van het programma waarschijnlijk anders over. Die hebben namelijk besloten dat het personage van Babette van Veen uit de serie geschreven moet worden. Haar rol van Linda Dekker was van 1990 tot 1998 in het programma te zien en keerde daarna nog vaker terug. Niet alleen Babette is de pineut, ook de rol van Anton Bouwhuis, die door acteur Joep Serton gespeeld, zal de serie verlaten. Toen van Veen hoorde van het plotse vertrek was ze in shock en voelde ze zich verdrietig.

Lees ook: Zoethoudertje: de mooiste foto’s van Babette van Veen in GTST

De carrière van Babette van Veen kent ook goede tijden en slechte tijden

Het nieuws kwam dus erg onverwachts binnen en dat zorgt natuurlijk voor vraagtekens bij velen. Zou er iets op de set van het programma zijn gebeurd of zouden ze na al die jaren gewoon klaar zijn met Linda Dekker, wiens rol Babette van Veen speelde. De makers wilde de cijfers en impuls geven waardoor de soap onlangs helemaal vernieuwd was. Dit vond Babette ook al lastig. Bij die nieuwe aanpak hoort ook dat GTST met een kleinere cast wil werken en daarom zijn de rollen van Babette en Joep geschrapt. Het valt erg zwaar bij de actrice en ze is helemaal niet blij met de aanpak van het programma. Helaas heeft ze daar nu dus niet zo veel meer over te zeggen…
Babette van Veen stapt over naar het beter-scorende The Masked Singer

Niet getreurd, want Babette pakt haar carrière snel weer op. In 2020 deed de actrice mee aan The Masked Singer en zat ze verstopt in het kostuum van de Vlinder. Ze keerde dit seizoen terug in het programma als gast panellid. Daarmee geeft ze de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden een koekje van eigen deeg. Zoals iedereen weet is The Masked Singer een van de best bekeken programma’s in Nederland, en met haar rol als gast-jurylid laat ze nog even zien wat ze in huis heeft. De GTST makers zullen dus wel degelijk merken wat ze missen de komende tijd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...