Foto: Ashley Zaat (Vandaag Inside) loopt blauw aan bij spannend optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De barvrouw van Vandaag Inside laat zich op een héél interessante manier zien!

Ashley Zaat is van alle markten thuis. Inmiddels is ze bekend als de barvrouw van Vandaag Inside, maar ze begon haar carrière als danseres. Vervolgens werd ze een walk-on girl bij het darten en inmiddels heeft een eigen entertainmentbedrijf. Bij haar bedrijf kun je overigens heel bijzondere dingen boeken..

Ashley Zaat in bijzondere outfit voor groots optreden

Entertainment van A tot Z, zo heet het bedrijf van Ashley Zaat. Ze wil van begin tot eind verantwoordelijk zijn voor alles wat jij van een entertainmentbedrijf kan verwachten. Hoewel ze zelf vooral danseres is, wil ze met haar bedrijf zoveel mogelijk vormen van acts aanbieden. Eén van de dingen die het bedrijf aanbiedt is steltenlopen. Ashley doet dit zelf ook en trekt hier graag haar mooiste pakje voor aan. In een volledig blauw glimmende outfit is ze te spotten op haar Instagram pagina. Zelfs aan een hoed is gedacht, gemaakt van enorme opstaande veren. Het is duidelijk dat dit een kostuum is waarin Ashley Zaat de show steelt! Op de foto is ook duidelijk te zien dat ze trots is om dit te mogen doen, haar eigen bedrijf hebben was altijd al een droom!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley Zaat geniet van feestje in leren jurkje

Ze heeft een ontzettend druk leven. Als barvrouw van Vandaag Inside en eigenaar en danser bij haar eigen bedrijf blijft er weinig vrije tijd over voor Ashley Zaat. Toch vergeet ze zeker niet om af en toe een momentje voor haarzelf te nemen. Zeker leuke feestjes laat Ashley echt niet links liggen. Een vriendin van haar vierde onlangs haar 28e verjaardag, reden voor Ashley Zaat om een wijntje te gaan drinken en even lekker los te gaan. Dat deed ze volledig op haar eigen manier, in een heerlijk jurkje met een leren rokje. De visnet panty eronder maakt het helemaal af. Een feestje met Ashley Zaat, het lijkt ons geweldig om erbij te zijn. Als we geluk hebben wil ze misschien ook nog wel een biertje voor ons tappen.

Ashley Zaat houdt van hondjes

Het is al wel duidelijk dat Ashley Zaat ervan houdt om zich excentriek te kleden. Maar ze houdt het niet altijd bij zichzelf. Ook haar hond moet er aan geloven. Op haar Instagram plaatst ze een foto waarop ze op haar knieën zit. Te zien is dat ze een roze rok draagt en een grote strik op haar hoofd heeft. Tegenover haar staat haar hond, in dezelfde roze rok! En om het nóg een stapje gekker te maken, geeft ze de hond ook nog eens een kus! Van een affaire is geen sprake, op de tweede foto is te zien dat haar vriend er gewoon bij was. De juicekanalen kunnen zich dus nog even inhouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.