Foto: Dit is waarom Ashley Zaat niet achter de bar staat bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is je misschien opgevallen dat Ashley Zaat mist tijdens de uitzendingen van Vandaag Inside. Dat komt dus hierdoor!

Ashley Zaat straalt puur genot uit in klein handdoekje

We kennen de prachtige Ashley Zaat intussen van haar geweldige verschijningen tijdens het televisieprogramma Vandaag Inside. Voor zowel de kijkers als Johan Derksen is Ashley het hoogtepunt van de aflevering. Ze heeft een mooi koppie, een lekker lijf en beweegt altijd zo sierlijk! Daarnaast is haar persoonlijkheid ook een hele goede toevoeging aan de aflevering. Op z’n tijd is de prachtige dame dan ook een goede afleiding wanneer de heren weer heel diep in hun voetbal gesprekje raken. Onlangs is het je misschien opgevallen dat deze mooie blondine haar gezichtje niet meer laat zien op televisie tijdens de afleveringen. Geen zorgen! Ze komt heus wel weer terug. Ook hele mooie barmeisjes moeten af en toe even lekker met vakantie. Ashley Zaat heeft ervoor gekozen om zich even lekker terug te trekken en de zon op te zoeken. Ze plaatst een aantal foto’s in haar Instagram verhaal van haar vakantie. Ze zit momenteel bij de Poco Loco Beach Club in Gambia. Daar zit ze samen met een vriendinnetje te genieten van zon, zee en strand. En niet alleen dat, want ze zitten samen ook heerlijk aan de wijn! In één van de foto’s zitten de twee dames aan een klein tafeltje heerlijk te eten en te drinken. Ze dragen bijna niks! Ashley lijkt zelfs alleen maar een handdoekje om te hebben die nog maar net haar troeven bedekt! Op hun gezichten is alleen maar geluk en genot te lezen.

Ashley Zaat vakantie

Ashley Zaat maakt elke kinderdroom waarheid

Misschien is het je bekend, misschien ook niet, maar Ashley Zaat is niet alleen barvrouw bij Vandaag Inside. Ze heeft ook een eigen bedrijfje in de entertainment. Haar eigen bedrijf heet Entertainment van A tot Z. Ze heeft meerdere dames in haar dienst waarmee ze dan ook meerdere diensten aanbied. Zo doet haar bedrijf bijvoorbeeld aan steltenlopen of acrobatische optredens. Daarnaast zijn ze ook showgirls én dansers. Er zijn nog veel meer dingen die ze aanbieden die je allemaal kunt zien op de website van Ashley. Één van de diensten die ze ook nog aanbied is kinderfeestjes. Onlangs heeft ze op haar zakelijke Instagram daar een aantal foto’s van geplaatst. Ze verkleed zich dan als één van de favoriete Disney prinsessen van de kindjes en gaat vervolgens leuke activiteiten met ze doen. Zo gaan ze lekker een uurtje knutselen, krijgen de kids glitter tatoeages én is er een kinderdisco. In de foto’s die ze op haar Instagram had geplaatst, had ze zich verkleed als prinses Elsa van de film Frozen. In de reacties zijn mensen ontzettend enthousiast over Ashley. Zo maakt de blondine de dromen van alle kindjes waarheid!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!