Foto: Arrogante Johnny de Mol laat zich van slechtste kant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johnny de Mol heeft de laatste tijd heel wat kritiek gekregen. Het resultaat daarvan is een norse Johnny, die zijn chagrijnige kant moeilijk kan verhullen – zelfs niet in het openbaar!

Johnny de Mol ontzettend chagrijnig in de Efteling

De spionnen van het Instagram roddel-kanaal Juicechannel hebben recentelijk Johnny de Mol, zijn vrouw en de vier kinderen die erbij horen gespot in de Efteling. Nu zou je denken dat ze daar volop plezier maken met z’n alle. Met het gezin naar de wereld vol wonderen… daar kun je haast niks negatiefs aan binden. Toch werden zowel Johnny als zijn vrouw gezien met lange gezichten. De twee zaten constant op hun telefoon en keken ontzettend chagrijnig om zich heen. Die arme kids… hopelijk hebben zij het wél naar hun zin gehad.

Johnny de Mol kan geen genoeg krijgen van handdoeken

In een tweede verhaal op Juicechannel is een bericht te lezen van één van de werknemers van de Efteling zelf. Hij/zij meldde dat Johnny en zijn vrouw in het Efteling hotel verbleven en dat niet heel slim aanpakte. Ze bleken verschrikkelijk arrogant tegen het personeel en andere gasten en voelden zich te goed voor commentaar op hun gedrag. Het gezin vond alles te weinig. De twee kamers waren niet genoeg en vooral van de handdoeken, waarvan er twee per persoon zijn, waren er niet genoeg aanwezig. “Terwijl je er gewoon nieuwe kunt bijvragen”, aldus de medewerker van de Efteling.

Voor kinderen zorgen? Daar doet Johnny de Mol niet aan

De Efteling schijnt niet de enige plek te zijn waar Johnny de Mol chagrijnig is gespot. Een tijdje geleden werd Johnny gezien in een speeltuin in Amsterdam. Hij was totaal niet aan het opletten, keek heel veel om zich heen en had, net als in de Efteling, de hele tijd een chagrijnige blik. Terwijl zijn zoontje enthousiast aan het spelen was, viel hij van zijn fietsje af. De presentator zag dit, maar verroerde geen vin. Hij liet het allemaal aan zijn vrouw over. Ook deze intel haalden we van het roddel-kanaal Juicechannel op social media.

Britt Dekker over flinke ruzie met Johnny de Mol tijdens opnames

Een tijd terug was Britt Dekker te gast bij het programma Waar is De Mol. Het concept van het programma is dat de gast samen met presentator Johnny de Mol mag afreizen naar een zelfgekozen bestemming. Britt vertelt dat het hier al mis ging. Ze kwam met een aantal voorstellen van landen waar zij graag naar toe zou willen reizen, maar kreeg steeds te horen dat de voorstellen die ze aandroeg niet goed genoeg waren. Uiteindelijk heeft de redactie een bestemming voor haar uitgekozen: “Weet je wat jij leuk vindt? Tsjernobyl!”, aldus een medewerker van het televisieprogramma, “daar heb je allemaal zieke dieren die daar rondlopen.”

Het ging dus vanaf het begin al niet zo lekker. Uiteindelijk heeft Britt ingestemd met de bestemming waar ze eigenlijk niet heen wilde. Daar besloot Johnny dat het een goed idee was om steeds verder het stralingsgebied in te reizen, want dat zou goede televisie opleveren. Britt was het daar totaal niet mee eens. Ze hoorde het metertje steeds harder afgaan en wilde graag terug. Johnny vond goede tv te maken duidelijk belangrijker dan de gezondheid van zijn gast en crew.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...