Foto: Anouk verbaast volgers met knalgele slippers in The Voice of Holland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk maakt de laatste tijd een aantal vreemde keuzes. Zo scheert ze eerst haar kop kaal en nu komt ze aanzetten met bizarre gele slippers. 

Met haar knalgele slippers maakt zangeres Anouk niet een al te beste indruk bij The Voice of HollandNormaal gesproken zal je Anouk niet snel betrappen op een gigantische misser, maar haar gele slippers vallen eigenlijk niet anders te omschrijven. Of ziet iedereen het toch verkeerd en is Anouk juist de nieuwe trend van het jaar aan het zetten? Want je zou het bijna niet verwachten, maar deze rare slippers zijn eigenlijk gewoon designer schoenen waar je een klein vermogen voor neertelt. Anouk weer zich dus tegelijkertijd heel modieus en absoluut verschrikkelijk te kleden. En dat is een enorme prestatie die maar weinig mensen kunnen.

Lees ook: Foto: Zangeres Anouk verbaast kijker met extreme look tijdens The Voice

Anouk draagt verschrikkelijke schoenen op foto TVOH

Zoals je kan zien op de foto zijn de gele badschoenen van Anouk eigenlijk helemaal geen gezicht. Maar er is wel eens gekkere mode geweest dan de schoenen van Anouk. Daarbij houdt de wilde zangeres wel van gewaagde keuzes. Kijk maar naar haar nieuwe kapsel. Dat is ook zeker een dappere keuze die niet iedereen aandurft. Haar keuzes zijn ook niet subtiel te noemen. Als Anouk een statement wil maken, dan doet ze dat ook meteen goed. Haar nieuwe schoenen schreeuwen bijna letterlijk ‘hier ben ik!’ en Anouk geniet daar van.

Anouk haar schoenen zijn volgens foto gewoon designer schoenen

De zangeres ziet er misschien een beetje armoedig uit met haar schoenen, maar het zijn gewoon designer schoenen die ze draagt. YEEZY’s om precies te zijn. En die mogen natuurlijk wat kosten. Anouk is dus alles behalve zuinig met deze luxe slippers. Je zou het eigenlijk niet verwachten als je zo naar de schoenen kijkt, maar er zijn wel eens gekkere dingen gebeurt in de modewereld. Dat deze schoenen een berg met centen kosten, daar is eigenlijk niemand echt verbaast over. Toch valt over smaak moeilijk te twisten. De schoenen zijn misschien van een bekend merk, maar het lijkt toch meer alsof Anouk een dagje strand gaat ondernemen in plaats van een aflevering opnemen van The Voice of Holland. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNheardof (@unheardofbrand)

Valt Anouk nog serieus te nemen met haar gele slippers

Iedereen was het er wel over eens dat Anouk een van de meest serieuze coaches in het programma was. Maar valt de stoere zangeres nog serieus te nemen als ze met dit soort kledingstukken aan komt zetten. Telkens als die stoel omdraait moeten kandidaten bijna hun lach inhouden als ze de schoenen van Anouk voorbij zien komen. Dan wil je eigenlijk gelijk een van de andere coaches kiezen. Vaak beschuldigt Anouk Ali B. ervan dat hij te veel de clown uithangt en te weinig bezig is met de beste kandidaat uitzoeken. Maar dat argument mag Anouk na het dragen van deze schoenen zeker niet meer dragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.