Foto: Zangeres Anouk verbaast kijker met extreme look tijdens The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vroeger stond Anouk bekend als een van de meest knappe vrouwen van Nederland. Tegenwoordig verbaast ze iedereen met haar extreme look. 

Zangeres Anouk is altijd al een enorme rockchick geweest. Ze is dus een groot voorstander van lekker extreme keuzes. Maar de look die ze zichzelf gegeven heeft dit seizoen van The Voice of Holland is wel heel extreem. Anouk heeft namelijk haar prachtige kapsel ingeruild voor een hele korte coupe. Er is namelijk geen haar meer op haar hoofd te bekennen. Haar hele hoofd is geschoren. Met haar nieuwe kapsel, of gebrek er aan, maakt Anouk een bijzondere indruk op alle kijkers van The Voice. 

Lees ook: Anouk wordt compleet gek in The Voice of Holland

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anouk (@anouk)

Anouk laat met haar korte kop een hoop mensen schrikken

Anouk heeft met haar nieuwe kapsel een hoop mensen enorm laten schrikken. De meeste mensen waren nog gewend aan Anouk met haar halflang kapsel en zagen dit natuurlijk niet aankomen. Het zal dan ook wel even duren voordat haar volgers volledig gewend zijn aan het nieuwe kapsel van Anouk. Natuurlijk is het wel ontzettend gaaf dat Anouk zo’n gewaagde keuze durft te maken. De stoere zangeres heeft nooit heel veel gegeven om de mening van anderen en dus boeit het haar ook niet zo of anderen haar kapsel nu heel mooi of echt afgrijselijk vinden. Voor Anouk werkt dit en dat is voor haar het enige wat telt. Anouk gaat dus de komende tijd met een frisse kop door het leven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anouk (@anouk)

Het is al even geleden dat Anouk zo kort ging, maar het is nog steeds wennen

Hoewel het al weer een aantal weken geleden is dat Anouk zo kort ging, is het voor veel mensen pas de eerste keer dat ze haar nieuwe kapsel zien. Omdat Anouk altijd redelijk haar privéleven voor zich houdt krijgen weinig mensen iets mee van alle veranderingen omtrent de populaire zangeres. Als Anouk dus spontaan iets in haar hoofd haalt, dan kan het zso zijn dat je daar pas weken, dan wel niet maanden later achter komt bij het kijken van bijvoorbeeld The Voice of Holland. Anouk maakt het allemaal niet uit. Zolang ze zelf lekker in haar vel zit, vindt ze letterlijk elk kapsel prima. Anouk kiest wat dat betreft altijd volledig voor zichzelf.

Groot contrast met eerdere foto Anouk

Haar nieuwe look staat natuurlijk in groot contrast met de Anouk die je van vroeger kent. Het lijken wel twee compleet verschillende figuren geworden. Toch zijn ze één en dezelfde vrouw. En die zit nog steeds na al die jaren vol energie en vindt het na al die tijd nog steeds heerlijk om eigenwijs te doen en herrie te schoppen. In dat opzicht is Anouk dus eigenlijk weinig veranderd. Het is nog steeds dezelfde geweldige vrouw die je nog kent van vroeger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anouk (@anouk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.