Foto: Annemieke Schollaardt laat collega tijdens Top 2000 in enorme ballonen knijpen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Radio dj Annemieke Schollaardt mag dit jaar weer de Top 2000 presenteren en pakt helemaal uit. Ze laat haar collega zelfs knijpen in haar enorme ballonnen tijdens de uitzending!

Collega Annemieke Schollaardt wordt blij van ballonnen

Het is weer zover; de Top 2000 is weer te horen op NPO Radio 2. Vanuit het Top 2000 café mag Annemieke Schollaardt ook dit jaar weer de lange lijst presenteren. Op haar Instagram zijn al veel foto’s te zien van de voorbereidingen en de eerste twee dagen van de Top 2000. Op alle kiekjes heeft de blondine een enorme lach op haar gezicht. Het zal dus wel ontzettend gezellig zijn daar in de studio. Zeker in een hele recente post van Annemieke zijn alleen maar blije hoofdjes te zien. De radio dj heeft haar dochter meegenomen naar de studio, want ze is 10 geworden op tweede kerstdag. Het is dus één groot feest daar. Jet, zo heet de dochter van Annemieke dus, mocht zelfs een aantal knopjes indrukken. De blondine plaatst een aantal foto’s waarop ze een grote ballon vast heeft. De ballon is in de vorm van een groot hart en niet alleen Annemieke wordt blij van het feestelijke voorwerp. Op de vijfde slide van de Instagram post zie je achter Annemieke haar collega ontzettend vrolijk voorbij rennen. Hij heeft de grote hartjes ballon boven zijn hoofd en een lach van oor tot oor. Radio dj moet vast een leuke baan zijn!
Annemieke Schollaardt laat traantje bij Top 2000

Als radio dj moet je ontzettend veel kennis hebben van muziek. Het is nou eenmaal waar je hele werk om draait. Gelukkig weet Annemieke wel het een en ander van muziek. Als je zoveel bezig bent met melodietjes ontwikkel je natuurlijk ook een aantal favorietjes. De blondine bleek gek te zijn op De Dijk. Nou was het eerder dit jaar bekend dat de band zou stoppen. De Dijk heeft 41 goede jaren gehad en heeft er altijd plezier in gehad, maar besloot dit jaar dat het genoeg geweest is. Annemieke deelt een video op haar Instagram van het allerlaatste concert van De Dijk. In de reacties is te lezen dat haar fans het ontzettend bijzonder vonden dat ze erbij mocht zijn. In het bijschrift zet Annemieke: “De laatste…” met een huilende smiley erbij. Onlangs mocht Annemieke ook de NPO Radio 2 Top 2000 Award geven aan De Dijk. Helaas kon geen van de bandleden de award zelf in ontvangst nemen. De broer van de bassist, Huub van der Lubbe, nam de award in ontvangst namens de band. Hij vertelt aan Annemieke: “We zijn er enorm trots op”.
Annemieke Schollaardt doet lekker dansje op camera

Iedereen heeft intussen wel door dat de Top 2000 gewoon één groot feestje is. Annemieke feest zelf ook lekker hard mee en plaatst daar video’s van op haar Instagram verhaal. In de video staat ze vrolijk te springen samen met haar collega. Het ziet eruit als een gezellige boel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!