Foto: Annekee Molenaar laat zich liefkozen in donker bosje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model en influencer Annekee Molenaar is de prachtige vriendin van voetballer Matthijs de Ligt. Op deze foto beleeft de blondine een avontuurtje in het groen…

Annekee Molenaar krijgt zoentjes in het bos

Model, influencer en vriendin van Matthijs de Ligt: Annekee Molenaar. Zij plaatste recentelijk een liefdevolle foto op haar Instagram met haar schatje. Terwijl zij een selfie schiet, wordt ze van achteren geknuffeld door Matthijs en geeft hij haar een kus op haar wang. Wat een droomkoppel is dit toch. In de caption is te lezen dat Annekee eventjes geleden jarig was en ze bedankt haar volgers voor de lieve berichtjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Annekee Molenaar in München met Matthijs de Ligt

Bekende voetballer Matthijs de Ligt speelt op professioneel niveau bij voetbalclub FC Bayern München. Dat is dan ook de rede dat Annekee samen met haar vriend heel veel tijd in München doorbrengt. Samen zoeken ze alle hoekjes en kiertjes van de stad op en plaatsen ze hun avonturen en vondsten trots op social media. Het avontuurlijke stel lijkt het ontzettend naar hun zin te hebben. De twee zijn duidelijk tot over hun oren verliefd op de Duitse stad. Zou dat binnenkort misschien huisje, boompje, beestje worden?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Veel kritiek op het lichaam van Annekee Molenaar

Prachtvrouw Annekee is al vanaf jonge leeftijd bekend in het modellenwereldje. Tegenwoordig is ze het gezicht van verschillende beautymerken en maakt ze veel successen mee in haar carrière. Ze is door haar bekendheid dan ook, net als elke bekende, erg actief op haar Instagram en post regelmatig foto’s in weinig kleding. Die foto’s zijn natuurlijk beschikbaar voor de hele wereld en dat kan nog wel eens kritiek opleveren. In het geval van Annekee is het vooral zorgen die haar publiek zich baart om hoe dun het model is. In meerdere berichten is te lezen dat haar volgers niet willen dat ze nog meer afvalt of dat ze er heel ongezond uitziet. “Dit is niet goed hoor,” en “Jij moet echt meer eten”, zijn een aantal van de opmerkingen die Annekee regelmatig over haar lichaam krijgt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Annekee Molenaar aan het smiezen met vriendinnen

Zoals we intussen wel weten is Annekee Molenaar een prachtig model. Ze heeft dan ook regelmatig jobs. Zowel in Nederland als in het buitenland en daar moet ze natuurlijk veel voor reizen. Uiteraard reist ze ook het land af voor haar plezier. Recentelijk is ze in het vertrouwde Italië geweest, waar ze een tijdje gewoond heeft met haar lief Matthijs de Ligt. Op een foto in haar Instagram feed is te zien hoe ze in Venetië in een prachtige, roze jurk iets toegefluisterd krijgt van model en vriendin Alice Campello. Het ziet eruit alsof het geheim erg interessant was, want de blik van Annekee is ontzettend serieus en misschien zelfs wel verbaasd. Wat zou daar aan de hand zijn?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen draagt verdacht weinig onder openhangend jasje

Modepopje Nikkie Plessen showde in haar inmiddels verwijderde stories een outfit die erg veel liet zien. Ze had een jasje aan dat misschien nét iets te ver open hing...

Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Ook bekende Nederlanders zoals de mooie Davina Michelle hebben wel eens dronken avontuurtjes. De blonde zangeres laat zien wat voor gênants ze heeft gedaan...

Foto: Juultje Tieleman zet tanden in kromme lekkernij

De beeldschone Juultje Tieleman staat in deze foto te snoepen van een heerlijke Franse delicatesse. Het is duidelijk aan haar ogen te zien dat ze er zeer van aan het genieten is.