Foto: Annekee Molenaar laat zich liefkozen in donker bosje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model en influencer Annekee Molenaar is de prachtige vriendin van voetballer Matthijs de Ligt. Op deze foto beleeft de blondine een avontuurtje in het groen…

Annekee Molenaar krijgt zoentjes in het bos

Model, influencer en vriendin van Matthijs de Ligt: Annekee Molenaar. Zij plaatste recentelijk een liefdevolle foto op haar Instagram met haar schatje. Terwijl zij een selfie schiet, wordt ze van achteren geknuffeld door Matthijs en geeft hij haar een kus op haar wang. Wat een droomkoppel is dit toch. In de caption is te lezen dat Annekee eventjes geleden jarig was en ze bedankt haar volgers voor de lieve berichtjes.

Annekee Molenaar in München met Matthijs de Ligt

Bekende voetballer Matthijs de Ligt speelt op professioneel niveau bij voetbalclub FC Bayern München. Dat is dan ook de rede dat Annekee samen met haar vriend heel veel tijd in München doorbrengt. Samen zoeken ze alle hoekjes en kiertjes van de stad op en plaatsen ze hun avonturen en vondsten trots op social media. Het avontuurlijke stel lijkt het ontzettend naar hun zin te hebben. De twee zijn duidelijk tot over hun oren verliefd op de Duitse stad. Zou dat binnenkort misschien huisje, boompje, beestje worden?
Veel kritiek op het van Annekee Molenaar

Prachtvrouw Annekee is al vanaf jonge leeftijd bekend in het modellenwereldje. Tegenwoordig is ze het gezicht van verschillende beautymerken en maakt ze veel successen mee in haar carrière. Ze is door haar bekendheid dan ook, net als elke bekende, erg actief op haar Instagram en post regelmatig foto’s in weinig kleding. Die foto’s zijn natuurlijk beschikbaar voor de hele wereld en dat kan nog wel eens kritiek opleveren. In het geval van Annekee is het vooral zorgen die haar publiek zich baart om hoe dun het model is. In meerdere berichten is te lezen dat haar volgers niet willen dat ze nog meer afvalt of dat ze er heel ongezond uitziet. “Dit is niet goed hoor,” en “Jij moet echt meer eten”, zijn een aantal van de opmerkingen die Annekee regelmatig over haar krijgt.
Annekee Molenaar aan het smiezen met vriendinnen

Zoals we intussen wel weten is Annekee Molenaar een prachtig model. Ze heeft dan ook regelmatig jobs. Zowel in Nederland als in het buitenland en daar moet ze natuurlijk veel voor reizen. Uiteraard reist ze ook het land af voor haar plezier. Recentelijk is ze in het vertrouwde Italië geweest, waar ze een tijdje gewoond heeft met haar lief Matthijs de Ligt. Op een foto in haar Instagram feed is te zien hoe ze in Venetië in een prachtige, roze jurk iets toegefluisterd krijgt van model en vriendin Alice Campello. Het ziet eruit alsof het geheim erg interessant was, want de blik van Annekee is ontzettend serieus en misschien zelfs wel verbaasd. Wat zou daar aan de hand zijn?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak